Cadde '10'la Yüzler Sergisi'ne büyük ilgi

'10'la Yüzler Sergisi'ne büyük ilgi

27.04.2017 - 10:09 | Son Güncellenme:

Tasarım ve sanat dünyasının özel isimleri, fotoğraf sanatçısı Ayten Alpün'ün, Huawei P10 ile çektiği portreleriyle, '10'la Yüzler Sergisi'nde buluştu.

10la Yüzler Sergisine büyük ilgi

Lansman kapsamında tasarım ve sanat dünyasının özel isimleri, fotoğraf sanatçısı Ayten Alpün'ün Huawei P10 ile çektiği portrelerden oluşan "10'la Yüzler Sergisi"nde bir araya geldi. Sergide; Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy, sanatçı Ceyda Balaban, müzisyen Kalben gibi birçok isimin portleri yer aldı. Sergiye Akasya Asıltürkmen, Arhan-Evren Kayar, Aslı Ogay, Batya Kebudi, Beste Yurttaş, Bünyamin Aydın, Dilara Koçak, Elif Edes, Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Ferhan-Derya Şensoy, Gökay Gündoğdu, Hakan Öztürk, Pelin Atay, Levent Erden, Niyazi Erdoğan, Özlem Dalga, Tuba Ergin, Özlem Güsar, Yasemin Taciroğlu, Zeynep Üner ve Zuhal-Ceylan Pirinççioğlu gibi ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

"KONUK OYUNCU OLMAK İSTERİM"

Sergide kendi portresi olan ve yayınlandığı günden itibaren fenomen olan 'Fi'nin oyuncularından Ferhan Şensoy, sergi çıkışı gazetecilerin soruları yanıtladı.

Bir hayli heyecanlı olduğunu belirten genç oyuncu, "İlk kez böyle bir işte yer aldım, bu sergiyle telefonla çok kaliteli bir fotoğraf çekiliyormuş onu gördük. Benim en çok siyah beyaz fotoğraflar hoşuma gider, çekmeyi de çok severim" dedi.

Dizinin çok iyi gittiğini belirten Şensoy, "Dizi sektöre yeni bir soluk getirdi, bu proje sayesinde biraz daha hareketlenecek ve özgürce işler ortaya çıkacak" dedi.

Kız kardeşi Derya Şensoy da, "Fi tamamen aile işi gibi oldu, ablam oynuyor ve abim çekiyor. En son Cem Yılmaz konuk oyuncu oldu, öyle bir teklif gelirse ben de seve seve konuk oyuncu olmak isterim" ifadelerini kullandı.