Ekonomi ‘270 derece sinema’ Platinum’dan izlenir

‘270 derece sinema’ Platinum’dan izlenir

28.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turkcell Platinum dünyası, Türk Hava Yolları ile gidiş-dönüş uçak bileti ve D&R’dan hediye kitap ayrıcalıklarını da portgöyüne kattı.

‘270 derece sinema’  Platinum’dan izlenir

270 derece ekrandan gişe rekortmeni filmleri izleme deneyimini de Cinemaximum Akasya ve Cinemaximum Kanyon’la birlikte hizmetleri arasına ekledi.

Haberin Devamı

‘Ayrıcalıklı hayat’

Turkcell Platinum müşterileri, THY ile her ay bir şehre uçak bileti kazanma şansı elde ediyor. İlk şehir San Francisco. Bilet kazanabilmek için Turkcell Platinum uygulamasından çekilişe katılmak gerekiyor.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, “Müşterilerimize bizim için her zaman öncelikli olduklarını hissettirmek istiyoruz. Turkcell Platinum olarak tam 13 yıldır onların hayatına nasıl daha fazla keyif, konfor ve hız katabileceğimizin üzerine çalışıyoruz. Onlara vale ve havalimanı transfer hizmetlerini ücretsiz sağlıyor, hediye sinema biletinden konser ve tatil ayrıcalıklarına kadar geniş bir yelpazede ayrıcalık sunuyoruz. Bol internetli paketlerimizin yanı sıra müşterilerimiz fizy, TV+ ve Dergilik dahil pek çok uygulamadan ücretsiz ve internetten yemeden dilediğince kullanma keyfine sahip oluyor. Şimdi yeni ayrıcalıklarımız ile dünyamız daha da zenginleşiyor” dedi.