Cadde 'Acun Ilıcalı hayatımı kurtardı'

'Acun Ilıcalı hayatımı kurtardı'

30.08.2016 - 15:02 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Younow’dan yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak oldu.

Acun Ilıcalı hayatımı kurtardı

Son kitabı ‘Üzümlü Kek’in çalışmalarına devam eden Aşkım Kapışmak, canlı yayında Younow takipçileri ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısından Acun Ilıcalı’nın ısrarı sayesinde kurtulduğunu belirten Aşkım Kapışmak, "Acun Ilıcalı gerçekten hayatımı kurtardı. Geçen bunun üzerine kendisiyle de yazıştık. Bir televizyon projesi için İspanya’dan beni çağırdı. Oturduk, toplandık ve projenin detaylarını konuştuk. Dönüş için 28 Haziran akşam saatlerine Barcelona’ya uçağım vardı. 'Son detaylar için sadece Survivor ekibi Dominik’ten dönecek, onları bekleyelim' dedi. Ben de 'Sabah uçağım var gideceğim roman yazıyorum az kaldı' yanıtını verdim. Acun ‘Dönüşü perşembe gününe al’ dedi. Ben de uçuş tarihimi değiştirdim. Eğer gitseydim tam patlama saatinde orada olacaktım. Bu olaydan sonra Barcelona’daki evimi tamamen kapattım" ifadelerini kullandı.