Cadde 'Aşık olduğumda aklım tatile çıkıyor'

'Aşık olduğumda aklım tatile çıkıyor'

27.03.2017 - 09:52 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif talk show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, 30'uncu sanat yılını kutlayan şarkıcı Metin Şentürk oldu.

Aşık olduğumda aklım tatile çıkıyor

"MÜSLÜM GÜRSES'E YAKIN OLMAK İSTİYORUM"

Haberin Devamı

Müslüm Gürses’i çok sevdiğini ve öldüğünde ona yakın olmak istediğini belirten Metin Şentürk, "Müslüm Gürses çok sevdiğim bir insandı ve bende yeri başkaydı. Öldükten sonra da ona yakın bir yerde olmak istiyorum” dedi.

"HİKAYEMİN KAHRAMANIYIM"

Kendisiyle barışık bir insan olduğunu ve isyan etmediğini vurgulayan Şentürk, "Hayatta bir dakika öncesine gidemiyorsun ve sonrasını bilemiyorsun. Bu yüzden isyan etmenin bir şeye faydası yok. Ondan dolayı kendimle barışığım ve hikayemin kahramanıyım” ifadelerini kullandı.

YENİ REKOR DENEMESİ

Yıllar önce kırdığı hız rekorunu başkasına kaptıran ve yeni bir rekor için hazırlandığını dile getiren ünlü şarkıcı, "Yıllar önce kırdığım hız rekorunu başka birsi geçti. Şimdi yeniden hazırlanıyorum. Biraz maliyetli bir iş bu ama kimsenin kıramayacağı bir rekor kıracağım" dedi.

Haberin Devamı

"AŞK BENİ APTALLAŞTIRIYOR"

Aşkın en zeki insanı bile aptallaştırdığını söyleyen Metin Şentürk, "Aşk en zeki insanı bile aptallaştırıyor. Aşk bende de öyle bir etkiye sahip. Aşık olduğumda aklım tatile çıkıyor ve akıl aşkın tabiatına aykırı” diye konuştu.

"OTURDUĞUM EVE ANNEMİN ADINI VERDİM"

Şu an oturduğu evde 27 yıl önce kiracı olduğunu belirten Şentürk, "Ben bu evde 27 yıl önce kiracıydım. Bu evi satın aldım ve yeniden yaptırdım. Şu an annemin adını da evin üzerine yazdırdım. Bende yeri başka" şeklinde konuştu.