Cadde 'Asla azla yetinmeyin'

'Asla azla yetinmeyin'

07.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Yılın Mimar Sinanları’ gecesinde ‘Onur Ödülü’ alan Tarkan, “Hayallerinizin peşinden koşun, asla vazgeçmeyin ve azla yetinmeyin” diyerek gençlere seslendi.

Asla azla yetinmeyin

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nin düzenlediği ‘Yılın Mimar Sinanları’ ödül gecesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapıldı. Birçok ünlü ismin ödüle layık görüldüğü gecede, Tarkan ‘Onur Ödülü’nün sahibi oldu. Öğrencilere ve eğitmenlere teşekkür eden Megastar, “Hayallerinizin peşinden koşun, asla vazgeçmeyin, azla yetinmeyin. Her zaman kendiniz için daha fazlasını isteyin. Sanat yolunda bol şans ve başarı diliyorum. Her zaman yanınızdayım, destekçinizim. Sizi seviyorum” dedi.

Haberin Devamı

Sahneye yelek ve güneş gözlüğüyle çıkan Gülşen, sanatçı arkadaşlarını tebrik etmeyi unutmadı. İvana Sert, Öykü Serter, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez de ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla ödüllerini aldı. Serter, “Çok heyecanlıyız. Sanat yapabilmek için standardın ötesinde bakış açısına sahip olmak gerekiyor. Bu lise ince ince işleyerek yeni nesiller yetiştiriyor. Estetik bakışa sahip insanlar tarafından ödüle layık görülmek gurur kaynağı” şeklinde konuştu.

Asla azla yetinmeyin