Gündem "Ayağını öpeyim yavrumu alma"

"Ayağını öpeyim yavrumu alma"

06.10.2016 - 08:30 | Son Güncellenme:

Doğumundan itibaren baktığı Defne isimli kız çocuğunu evladı gibi büyüten baba, çocuğunu isteyen biyolojik anneye böyle yalvardı

Ayağını öpeyim yavrumu alma

Vatan gazetesinde çıkan habere göre İstanbul Küçükçekmece’de oturan Yüksel-Mehmet Erşan çiftinin 6 yıl önce Bakırköy Yenimahalle Devlet Hastanesi’nde bir kız çocukları dünyaya geldi. İddiaya göre, Yüksel Hanım, kızını aynı semtte oturan ve çocuğu olmayan erkek kardeşi Hasan Demirörs’e evlatlık verdi. Hasan Demirörs ve eşi Dilek Hanım, Defne adını verdikleri kızlarını kendi öz evlatları gibi büyüttü. Aradan yıllar geçtikten sonra Erşan ve Demirörs aileleri bebek konusunda ihtilafa düştü. Mahkemelik olan ailelerden Erşan çifti Müge Anlı’nın programına çıkıp, öz kızları Defne’nin kendilerine gösterilmediğini öne sürdü. Yüksel-Mehmet Erşan çifti “Doğum sırasında kızımızı Dilek Demirörs’ün nüfus cüzdanını verip onun adına kaydettirmişler.

Haberin Devamı

Daha sonra bu durumu düzeltmek istediğimizde bizi tehdit ettiler. Dava açtık, tehditleri hala sürüyor, kızımızı göremiyoruz” dediler. Bunun üzerine Demirörs ailesi de canlı yayına katılılp kendilerini savundu. Genç çift, bebeğin kendi rızalarıyla verildiğini söyledi.

Hasan Demirörs bir ara yerinden kalkıp ablasının önünde diz çöktü ve “Ne olur yavrumu benden alma, ayağının altını öpeyim abla beni evladımdan ayırma” diye yalvardı. Programın ardından bir araya gelen iki aile, Defne’nin hafta içi Demirörs ailesinde, hafta sonunda ise Erşan Ailesi’nde kalması konusunda anlaştı.