Cadde ‘Ayrımcılık yapmadım’

‘Ayrımcılık yapmadım’

05.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mahsun Kırmızıgül, hakkında çıkan iddialara Instagram hesabından yanıt verdi. Kırmızıgül, ‘Ne paralelin, ne terörün ne de zulmedenlerin adamı olmadım. Dün neysem bugün de oyum’ dedi

‘Ayrımcılık yapmadım’

Avukat Ece Binay’la evlendikten sonra üç gün önce baba olan Mahsun Kırmızıgül, paralel yapıyı desteklediği iddialarına Instagram’dan açıklık getirdi.
‘Parayla işim olmadı’
Kırmızıgül, “Geçmişten bugüne söylediğim şarkılarda, çektiğim filmlerin içinde hep barış, sevgi mesajları vardı. Bana atılan çirkin ve ahlaksız iftiralara üzülmeyin. Benim ölümlere, savaşlara ve her türlü zulme karşı, barıştan yana olduğumu bütün ülke biliyor. Ben ne paralelin, ne terörün, ne de zulm edenlerin adamı olmadım. Sınırları kaldırılmış özgür bir dünyayı düşlerken hiçbir zaman ayrımcılık yapmadım. Dün neysem bugün de oyum. Ben insanları dilinden, dininden, renginden mezhebinden dolayı asla ayırmadım” diyerek tepki gösterdi.
Şöhret derdinin olmadığını da belirten Kırmızıgül, “Hiçbir zaman para pul, şan şöhret hiç umurumda olmadı. Derdim para olsaydı sahneye çıkarak, jürilik yaparak, dizilerde oynayarak, albümler yaparak milyon dolarlarım olabilirdi. Ama istemedim. Bu ülkenin yedi bölgesinde tam 23 yıl boyunca şehit anneleri ile birlikte kardeşlik türküsü ve barış türküleri söyledim. Her zaman acılarla bezenmiş temiz, suskun, onurlu, dürüst, yoksul insanların yanında yer aldım. Beni siyasetin kirli sularında yıkamaya çalışan zavallıların Allah gözlerini doyursun. Ben ölene kadar barışın, birlik ve beraberliğin, hukukun, demokrasinin ve temiz insanların yanında olacağım” dedi.