Cadde ‘Babam mükemmeldir’

‘Babam mükemmeldir’

31.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki kriz sürerken, Depp’e kızından destek geldi. Lily-Rose babasıyla fotoğrafını paylaşarak, ‘O her zaman mükemmel bir baba oldu’ dedi

‘Babam mükemmeldir’

Hollywood’un ünlü çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün boşanma kararı almasının ardından aralarındaki sular durulmuyor.

Haberin Devamı

‘Babam mükemmeldir’
Heard, en son şiddet gördüğü gerekçesiyle Depp’ten şikayetçi olduğunu açıklamış, ünlü aktöre eşine yaklaşmama cezası verilmişti. Yaşananların ardından Depp’in Vanessa Paradis ile ilişkisinden olan 17 yaşındaki kızı Lily-Rose Depp’ten ünlü aktöre destek geldi. Instagram’dan babasıyla birlikte bir bebeklik fotoğrafını paylaşan Lily, babasından “Tanıdığım en sevimli ve sevgi dolu insan” diye bahsederken, “O, bana ve küçük kardeşime mükemmel bir baba oldu. Herkes de onu bu şekilde tanır” dedi.

‘Babam mükemmeldir’
‘Sevgi dolu biri’

Depp’e eski sevgilisi Paradis’ten de destek geldi. Magazin sitesi TMZ’ye mektup gönderen Paradis, “Johnny benim iki çocuğumun babasıdır. Suçlamalar son derece çirkindir. Johnny asla bana fiziksel olarak kötü davranmadı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Heard’ün 15 ay birliktelik sürdürdüğü Depp’ten en az 20 milyon dolar nafaka alacağı da resmi olarak açıklandı.

Eşcinsel evlilik yapmış

Öte yandan, İngiliz The Mirror gazetesi, Johnny Deep’e boşanma davası açan Amber Heard’ün bir dönem fotoğrafçılık yapan Tasya Van Ree isimli bir kadınla eşcinsel evlilik yaptığını ortaya çıkardı. Ortaya çıkan belgelerde, 2008 yılında California’da bir mahkemeye başvuran Heard’ün, “hayat arkadaşı” olma gerekçesiyle kız arkadaşının soyadını alıp ismini ‘Amber Van Ree olarak’ değiştirdiği görülüyor. O dönemde eşcinsel evliliğin yasal olmadığı California’da, çiftin ‘resmi partnerlik’ adı altında bir anlaşma imzaladığı da belirtildi. Depp’in bu ilişkiden rahatsız olduğu ve eşinin Tasya Van Ree ile görüşmeye devam etmesini istemediği de iddia edildi.