Ekonomi ‘Bahçeyaka’yla Ispartakule’de

‘Bahçeyaka’yla Ispartakule’de

24.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Avrupa Yakası’nın yeni gelişim bölgesi Ispartakule’de 220 milyon lira yatırımla Bahçeyaka Ispartakule projesini hayata geçiriyor.

‘Bahçeyaka’yla Ispartakule’de

Proje, 21 dönüm arsa üzerinde 8 bin metrekarenin üzerinde yeşil alanın yer alacağı 7 blokta 327 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 64 farklı daire tipinin bulunduğu projede konutların büyüklüğü 52 metrekare ile 443 metrekare aralığında değişiyor. Projede günlük ihtiyaçların sağlanabileceği 10 adet de ticari alan bulunuyor. Ispartakule’ye yeni bir ‘yeşil yaka’ kazandırmayı hedefleyen Bahçeyaka Ispartakule projesi, Küçükçekmece gölü manzarası ve lokasyon avantajı da sunuyor.

Bir haftada 1200 talep

Ispartakule’de az katlı yatay mimarisi, 8 dönümlük bahçesi, göletleri, su kanalları, bisiklet yolları, koku tarlaları, meydanlarıyla bölgenin ‘yeşil yakası’ olacak bir konut projesi hazırladıklarını belirten Sur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Bölgedeki konut projelerinden yoğun yeşil dokulu konsepti, az katlı mimarisi ile farklılaştık. Kısa süre önce ön talep toplamaya başladığımız Bahçeyaka Ispartakule konut projemizin satışlarının da kısa sürede tamamlanacağını düşünüyoruz. Bayramda herkesin tatilde olduğu dönemde dahi bir hafta içerisinde yaklaşık 1200 talep aldık” dedi. Bölgenin yeni yatırımlarla prim yapmaya devam ettiğini belirten Elmas, şunları söyledi:

“Sağlık Kent, 3. havalimanı, Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Mahmutbey Ispartakule Bahçeşehir metro hattı gibi büyük kamu yatırımları ve modern kent dokusuna sahip planlı şehirleşmesi ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz Ispartakule’de biz de Bahçeyaka konut projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10+yüzde 10 tamamı peşin indirimi ile 225 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa açtığımız konut projesinde ayrıca yüzde 10 lansman indirimine ek olarak 60 ay 0,42 vade imkanı ve 120 ay sabit taksit 0,70 vade ile ödeme fırsatı da sunuyoruz.”