Cadde ‘Beckham’ları örnek alıyoruz’

‘Beckham’ları örnek alıyoruz’

27.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hollandalı yıldız futbolcunun model eşi Yolanthe Cabau’nun yakın çevresine ‘Beckham çiftini örnek alıyoruz’ dediği öğrenildi. Sneijder’in bir ay içinde New York’a gideceği konuşuluyor

‘Beckham’ları örnek alıyoruz’

Galatasaray’ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder’in devre arasında takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Sneijder’in yeni adresinin Seyh Mansour bin Zayed bin Sultan el-Nahyan’in sahibi olduğu New York City FC olacağı konuşuluyor.
Hollandalı yıldızın bu kararında oyuncu ve model eşi Yolanthe Cabau’nun etkisi olduğu söyleniyor. Yolanthe’nin yakınlarına, “Kendimize Victoria-David Beckham çiftini örnek alıyoruz” dediği öğrenildi. David Beckham, Real Madrid’den ayrıldıktan sonra Amerika’nın yolunu tutmuş, Victoria Beckham ise moda kariyerini zirveye taşımıştı.

‘Bir ay içinde’
Sneijder’e bu teklifin cazip gelmesinin bir diğer nedeni ise New York City FC ve İngiliz ekibi Manchester City’nin sahiplerinin aynı olması. Efsanevi İngiliz futbolcu Frank Lampard, geçtigimiz sezon sonu Chelsea’den ayrıldıktan sonra New York City FC’ye imza atmıştı. Fakat Amerika Futbol Ligi, ocaktan itibaren başlayacağı için yarım sezon daha İngiltere’de Manchester City’de kalmıştı. Sneijder’in, kariyerinin sonunda hem Amerika’da ve İngiltere’de top koşturmak istediği hem de çok sevdiği eşini mutlu etmek için bir ay içinde ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.