Kültür Sanat 'Beetlejuice 2' Winona Ryder'la geliyor!

'Beetlejuice 2' Winona Ryder'la geliyor!

17.12.2014 - 13:45 | Son Güncellenme:

Türkiye’de 20 Şubat’ta vizyona girecek yeni filmi Big Eyes‘la ilgili bir röportaj veren Tim Burton, yeni Beetlejuice filmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Beetlejuice 2 Winona Ryderla geliyor

Bir süredir gündemde olan Beetlejuice 2 filmi için hazırlıkların başladığını belirten Tim Burton, Michael Keaton’la yeniden çalışacağı için çok mutlu olduğunu söyledi. ”Beetlejuice karakterini canlandırabilecek yalnızca bir kişi var” diyen Burton, Keaton eşliğinde bir senaryo taslağı üzerine çalıştıklarını doğruladı.

Haberin Devamı

Dün gelen haberlere göre ilk filmin kült karakterlerinden ”Lydia Deetz”i canlandıran Winona Ryder da ikinci Beetlejuice filmi için Tim Burton ve Michael Keaton’a katılıyor!

Beetlejuice 2 Winona Ryderla geliyor

MTV’ye filmle ilgili bir röportaj veren Burton, sunucunun Winona Ryder’ın filmde olup olmayacağına dair sorusuna ”Evet, evet, evet, evet, evet” şeklinde cevap verdi. Burton röportajın devamında şu sözleri dile getirdi:

”Michael ve Winona ile çalışmak benim için çok şey ifade ediyor. Winona ile filmde çalıştıktan sonra onu çok fazla göremedim fakat canlandırdığı karakter benim için çok değerli. Lydia Deetz karakterini gerçekten çok özledim. O karakterin kendine has, çok sevdiğim bir özgürlüğü var.”