Cadde 'Bir bakmışsın Semih Öztürk, elenecek'

'Bir bakmışsın Semih Öztürk, elenecek'

30.04.2016 - 10:24 | Son Güncellenme:

Semih Öztürk bu akşam elenecek mi? Survivor 2016 yarışmasının bu akşam ekranlara gelecek 58. bölümünün fragmanı, 'Semih Öztürk gözden çıkarıldı mı?' sorusunu akıllara getirdi. İşte Semih Öztürk ile ilgili gelişmeler..

Bir bakmışsın Semih Öztürk,  elenecek

Milliyet.com.tr - Semih Öztürk bu akşam eleniyor mu? TV8'de izlenme rekorları kıran Survivor'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde, ünlüler takımında Semih Öztürk'ün hedef tahtasına konduğu görülüyor.

Haberin Devamı

Adanın başarılı yarışmacılarından Nagihan, "Semih ödül oyunklarında müthiş bi,r şekilde kendini ortaya koyuyor, parçalıyor kendini. Dokunulmazlık oyununa geldiği zaman bambaşka bir Semih oluyor. Konseyde devamlı 'Ben Kıbrıs'ı garantiledim' diyor. Performansta, istatistikte birinci olduğum halde ben bunu garanti olarak teleffuz etmi,yoprsam, onun da bunu teleffuz etmemesi gerekiyor" sözleriyle dikkati çekiyor.

Tuğba Özay'ın sürpriz bir şekilde elenmesine vurgu yapan Nagihan, "En son Tuğba Özay oylamada birinci çıkmıştı. Şu an Tuğba Özay aramızda yok. Bir bakmışsın belki Semih de aramızda olmayacak" diyor.

Son SMS oylamasında Serkay Tütüncü'nün gerisinde kalan Semih ise "Önümüzde dokunulmazlık oyunu olacak. Orada da yapacağım şovlar olacaktır" şeklinde kendini saunuyor.