Gündem "Bütün Kadınların Kafası Karışıktır" prömiyerde tam not aldı

"Bütün Kadınların Kafası Karışıktır" prömiyerde tam not aldı

14.01.2016 - 10:52 | Son Güncellenme:

Ece Temelkuran'ın ilk kitabından tiyatroya uyarlanan "Bütün Kadınların Kafası Karışıktır"ın prömiyeri dün akşam gerçekleşti.

Bütün Kadınların Kafası Karışıktır prömiyerde tam not aldı

Ece Temelkuran’ın aynı adlı kitabından sahneye aktarılan, Selen Uçer’in yazıp yönettiği “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”; izleyenlerden tam not aldı!

Haberin Devamı

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan oyunda; oyunculuklarıyla göz dolduran Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik oyunun ilk gününde herkesi etkisi altına alarak ayakta alkışlandı. Halil Ergün, Ezel Akay, Ece Temelkuran, Menderes Samancılar, Selen Seyven, Aylin Aslım, Tülin Özen, Selen Öztürk ve Mahir İpek oyuncuları prömiyerde yalnız bırakmayan isimler arasındaydı.

Dikkat çekici kadrosuyla, yılın en iddialı “bunalım komedisi” “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”ın prömiyeri; 13 Ocak 2016, Çarşamba akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti! Ece Temelkuran’ın 1996 yılında yayınlanan ilk kitabının yeni bir yorumu olarak nitelendirilebilecek oyun, önce Seray Şahiner tarafından uyarlandı, ardından Selen Uçer tarafından günümüzde geçen bir olay örgüsü eklenerek kara komedi bir tiyatro oyununa dönüştürüldü.