Cadde 'Celal Baba', 'Kudret'i diri diri gömüyor!

'Celal Baba', 'Kudret'i diri diri gömüyor!

20.03.2017 - 12:56 | Son Güncellenme:

Show TV'nin fenomen dizisi 'İçerde''nin 26'ıncı bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. 'Celal Baba' (Çetin Tekindor), en büyük düşmanı olan 'Ceset' lakaplı 'Kudret Sönmez'i (Uğur Yücel) tabuta koyar ve diri diri toprağa gömer.

Celal Baba, Kudreti diri diri gömüyor

'İçerde' dizisinin 20 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak 26'ıncı bölümünde; Mert’in Celal için çalıştığını düşünen Kudret, emin olmak için iki isme oyun hazırlar. Sarp’ı, Celal’in karanlık dünyasından kurtarmak isteyen Füsun artık eli kolu bağlı, olanlara seyirci olmak istemiyordur. Celal’in adamlarıyla mahalleye geldiği gün Füsun kendini kaybeder ve Celal’in üstüne yürür. Kudret ve Celal mahallede karşılaşırlar ve birbirlerine gözdağı verirler. Aralarındaki gerilim mahalledeki insanları tedirgin eder.

Haberin Devamı

Celal Baba, en büyük düşmanı Kudret'i yakalar ve bir tabutun içine canlı olarak koyar. Celal Baba "Ceset ceset diye dolanıyordun etrafta sonunda seni gömdüm" diyerek, Kudret'i diri diri gömer.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan 'İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.