Gündem ‘Cemre toprağa düştüğü gün hayata veda etti’

‘Cemre toprağa düştüğü gün hayata veda etti’

08.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’in Balçova ilçesinde, duş almak için banyoya giren Prof. Dr. Aydın Şanlı ile İl Sağlık eski Müdür Yardımcısı Dr. Nesrin Gedik’in şofbenden sızan gazdan zehirlenen ve beyin ölümü gerçekleşen kızı 17 yaşındaki Cemre Şanlı hayatını kaybetti.

‘Cemre toprağa düştüğü gün hayata veda etti’


17 yaşındaki Cemre Şanlı’nın duş almak için girdiği banyodan uzun süre dışarıya çıkmaması üzerine banyonun kapısını açan evdekiler, genç kızı baygın halde buldu. Cemre Şanlı, hemen babasının da göreve yaptığı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste ilk kontrolleri yapılan Cemre, sağlık durumu ciddi olduğu için yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Ancak babasının meslektaşlarının çabalarına rağmen Cemre, yaşama tutunamadı ve beyin ölümü gerçekleşti. Cemre Şanlı’nın organlarının bağışlanmadığı belirtildi. Dün gerçekleştirilen cenaze töreninde baba Şanlı, tabutun üzerindeki kızının fotoğrafını, uzun süre okşarken üvey annesi Bahar Şanlı, “Kendimi nasıl toparlarım. O benim yanımda gitti” diye gözyaşı döktü.
Cemre’nin hayatını kaybetmesinin ardından annesi Gedik’in, arkadaşına gönderdiği, “Sevgili kızım Cemre’mi, cemrelerin toprağa düştüğü gün kaybettim. Allah kimseye evlat acısı vermesin” mesajı kısa sürede tüm dostları arsında yayıldı.