Cadde 'Cinsel içerikli sahnelerden usandım'

'Cinsel içerikli sahnelerden usandım'

25.11.2016 - 12:42 | Son Güncellenme:

Rol aldığı 'Bir Telekızın Gizli Günlüğü' (Secret Diary of a Call Girl) adlı dizisindeki 'Hannah' karakteri ile cesur sahnelere imza atan Billie Piper, şehvetli rollerde oynamaktan yorulduğunu söyledi. Birçok proje için kendisine teklif geldiğini belirten 34 yaşındaki aktris, cinsel içerikli sahneler içerdiği için çok sayıda rolü geri çevirdiğini açıkladı.

Cinsel içerikli sahnelerden usandım

Kariyerine 1990'ların sonlarında pop müzik şarkıcısı olarak başlayan, daha sonra oyunculuğa adım atan Billie Piper, ES dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kendisine önerilen çoğu rolde en az bir çıplak sahne olduğunu belirten Piper, "Cinsel içerikli sahneleri çıkardığınızda roller daha eğlenceli. Rollerin cinsel ilişki içermesi rahatsız edici. Aksi halde hikayeleri ilginç, inişli çıkışlı geçmişe sahip enteresan kadın karakterler var. Hayat kadını içerikli sahnelerin yer aldığı senaryolar gönderilmesinden usandım" dedi.

'Doctor Who' ve 'Penny Dreadful' gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu, senarist Lucy Prebble'ın kaleme aldığı 30'lu yaşlarda Londralı kadınların hikayesinin anlatılacağı bir dizide karşımızda çıkacak.