Ege ‘Demokrasi zaferine gölge düşüremezler’

‘Demokrasi zaferine gölge düşüremezler’

21.04.2017 - 05:38 | Son Güncellenme:

.

‘Demokrasi zaferine gölge düşüremezler’

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı Teoman Sancar’ın mühürsüz oy pusulasının geçersiz sayıldığı iddiasına yanıt vererek, “Halk oylamasında münferit bir sandıktan çıktığı iddia edilen mühürsüz zarfı geçersiz sayan sandık kurulunun kararını baz alanlar, kazanılmış olan demokrasi zaferine gölge düşürmeye çalışmaktadır” dedi.

Haberin Devamı

‘Kafa bulandırıyorlar’

Necip Filiz, Teoman Sancar’ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında, kentte yapılan referandumda bir sandıktaki mühürsüz oy pusulasının geçersiz sayıldığı açıklamasına yanıt verdi. Filiz, demokrasi zaferine gölge düşürülmeye çalışıldığını iddia etti, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlimizde yapılan halk oylamasında münferit bir sandıktan çıktığı iddia edilen mühürsüz zarfı geçersiz sayan sandık kurulunun kararını baz alan birileri, ilgili yerlere yaptıkları itirazın sonucunu bekleyeceğine, basın önünde, kazanılmış olan demokrasi zaferine gölge düşürmeye çalışmaktadır.

Seçim sonuçlarını ve gerçekte neden kaybettiklerini değerlendirmeyenler ganimet bulmuş gibi işi gücü bırakmış sonuca etki etmeyecek tek bir zarf üzerinden yine halkın kafasını bulandırmaktadır.

Haberin Devamı

Bu mühürsüz zarf, hangi sandık kurulu tarafından geçersiz sayılmıştır? Açıklamayı yapan bu detayları da kamuoyu ile paylaşmalı.”