Cadde ‘Depresyon bilirkişisi olmuştum’

‘Depresyon bilirkişisi olmuştum’

13.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir dönem fenomen olan ‘Depresyondayım’ şarkısıyla ilgili anısını anlatan Göksel, “O zamanlar depresyon bilirkişisi olmuştum” dedi

‘Depresyon bilirkişisi olmuştum’

‘Tam da Şu An’ single’ını çıkaran Göksel, Allianz Motto müzik kanalında Yekta Kopan’ın ‘Noktalı Virgül’ programına konuk oldu. Yeni parçasına ‘İstanbul’un şarkısı’ benzetmesini yapan sanatçı, “Her şeyinden şikâyet etsek, zaman zaman yaşamak bizi zorlasa da bu şehir hep dinamik, canlı ve rengarenk. Her şeye rağmen seviyoruz İstanbul’u...” dedi. Fenomen olan, ‘Depresyondayım’ şarkısıyla ilgili anısını da paylaşan Göksel, “Sokakta beni durdurup reçetesini gösteren ve ‘Psikiyatristimin verdiği bu ilaçları kullanmam doğru mu?’ diye soranlar oldu. O dönemde depresyon bilirkişisi olmuştum” şeklinde konuştu.
Şarkılarında hissettiği her şeyi açıklıkla yazabildiğini de belirten sanatçı, “Aşk acısını kendimiz yaratıyoruz. Herkes her zaman istediğine kavuşamıyor ama ben aşkın yarattığı her türlü duyguyu seviyorum. En kötü şey, hiç aşk duygusu hissetmemek. Sadece bir insana değil, hayata ve doğaya karşı da daha büyük duygular hissediyorum” diye konuştu.

Yazarlar