Cadde ‘Dört gün sonra uyananlar var’

‘Dört gün sonra uyananlar var’

11.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Demet Akalın terör olaylarına sessiz kalan meslektaşlarına ateş püskürdü. Akalın tepkisini sosyal medya hesabından ağır sözler söyleyerek paylaştı

‘Dört gün sonra uyananlar var’

Son günlerde artan terör olayları ve şehit haberlerine isyan eden pop müzik sanatçısı Demet Akalın, durumu sessiz bir şekilde takip eden ünlülere isyan etti.

Haberin Devamı


Dağlıca ve Iğdır’da verilen şehitlerden sonra kendisi de bir asker kızı olan Akalın, sosyal medya hesaplarından Mehmetçik Vakfı için, “Herkes üstüne düşeni yapacak, yapmalı! Ben asker kızıyım, babam trafik kazasında öldü. Devletin bağladığı maaşla büyütüldüm. O bize emanet kalan şehit çocuklarını düşünüyorum.


O güzel yürekli sanatçı arkadaşlarıma o programlarını kesmeyen büyüklere sesleniyorum, bir program bedelinizi Mehmetçik Vakfı’na bağışlayın” diye yazarak, 50 bin TL bağışladığını açıklamıştı.


‘Övgü dolu sözler beklemeyin’

Twitter hesabından sessiz kalan ünlülere sert tepki veren Akalın, “Dört gün sonra uyanan popçular var. Hiçbir şey olmamış gibi. Ay iğreniyorum sizi takip ettiğim için, gördüğümde selam da vermeyeceğim, artık övgü dolu sözler de beklemeyin, ne mal olduğunuz ortaya çıktı” cümleleriyle dile getirdi.