Kültür Sanat ‘’Düş Sahte’’ müzikseverlerle buluştu!

‘’Düş Sahte’’ müzikseverlerle buluştu!

25.02.2015 - 11:00 | Son Güncellenme:

Can Mutlu’nun ilk albümü ‘’Düş Sahte’’, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlandı. Can Mutlu , 2011 yılında çalışmalarına başladığı “Düş Sahte” albümünü müzikseverlerle buluşturdu.

‘’Düş Sahte’’ müzikseverlerle buluştu

Stüdyo 18’de Levent Büyük eşliğinde kayıtları yapılan albümün müzik prodüktörlüğünü Okay Aynur ve Canay Cengen üstlendi. Yaklaşık üç yıllık titiz bir çalışmanın sonunda on şarkıdan oluşturulan albüme, Türkiye’nin önemli müzisyenleri enstrümanlarıyla renk verdi.

Kendisine ait şarkıları seslendiren Can Mutlu, “Düş Sahte” albümünde Ömer Bedrettin Uşaklı’nın “Kim Bilir” adlı şiirini de besteledi. Miksleri Harem Sound stüdyolarında Efe Demiryoğuran tarafından yapılan albümün masteringi Çağlar Türkmen’e ait. “Düş Sahte” adlı albümünün çıkış şarkısı “Eyvah” ın sözü ve müziği Can Mutlu, düzenlemesi Ozan Aytaç imzası taşımakta.
Başarılı isim İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde çekilen Eyvah şarkısının klibi ise montajsız (un - cut) özelliği ile farklılığını ortaya koyuyor. Can Mutlu’nun ilk albümü olan Düş Sahte, pop/rock kategorisine yeni bir soluk getirmeye aday.