Otomobil 'El yapımı dünyanın en iyi otomobillerini yapıyoruz.'

'El yapımı dünyanın en iyi otomobillerini yapıyoruz.'

22.02.2017 - 14:34 | Son Güncellenme:

Otomobil tasarımcısı Erbakan Malkoç, katıldığı bir kongrede Türkiye'nin başarılarından bahsetti.

El yapımı dünyanın en iyi otomobillerini yapıyoruz.

Otomobil tasarımında dünya çapında üne kavuşan Erbakan Malkoç, "2017 ikinci yarısı itibariyle dünyaya ciddi ihracatlar yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu'nun Mete Cengiz Salonu'nda düzenlediği 12'nci Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'nde öğrencilerle buluşan ünlü bir otomobil tasarım markasının yönetim kurulu başkanı Erbakan Malkoç, "2016 bizim için çok iyiydi. İnşallah 2017 de çok iyi olacak. Çünkü hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Başarı zaten mücadele sanatı. Mazeretlerin arkasına sığınmaya kalkarsak mazeret çok, ki bana göre mazeret yalandır" diye konuştu.

El yapımı dünyanın en iyi otomobillerini yapıyoruz.

El yapımı dünyanın en iyi otomobillerini yaptıklarını dile getiren Malkoç, "Sanatkarlık ruhu çok üst seviyelerde olmasına rağmen, bunu sanayicilikle birleştirme noktasındayız. Son 4 yılda çok ciddi çalışmalar yaparak el yapımı otomobillere bilgisayar destekli teknolojiler, tasarımlar ekledik. 2017 ikinci yarısı itibari ile dünyaya ciddi anlamda ihracat gerçekleştireceğiz. Katma değeri yüksek üretim yapıp, yüksek döviz getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kaynak: IHA