Cadde 'Filiz Aker mezar satın aldı' iddiası!

'Filiz Aker mezar satın aldı' iddiası!

28.08.2017 - 13:18 | Son Güncellenme:

Habertürk Gazetesi yazarı Esin Övet, Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'i tanıyanlarla yaptığı görüşmede, 54 yaşındaki eski mankenin, bir ay önce kendisi için mezar aldığını ve olayı planladığını belirttiklerini aktardı.

Filiz Aker mezar satın aldı iddiası

Sunucu Vatan Şaşmaz'ı silahla vurarak öldüren, ardından intihar eden Filiz Aker'le ilgili çok çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

"BİR AY ÖNCE MEZARINI ALDIĞINI SÖYLEDİLER"

Esin Övet'in, Habertürk TV'de yaptığı açıklamalar şöyle:
"Vatan herkesin sevdiği iyi bir insandı. Biraz önce kadını çok iyi tanıyan insanlarla konuştum. Bir ay önce mezarını aldığını söylediler. Bunu planladığını, artık bundan dönüş olmadığına dair söylemler ve ifadelerde bulunmuş ama yakınları böyle bir şey yapacağını konduramamış. Hatta Yalova'da yaşayan yeğeni 'Vatan Şaşmaz öldürüldü' haberini duyduğu anda ilk teyzesi gelmiş aklına. 'Eyvah, bu işte teyzemin bir parmağı olabilir mi?' demiş. 2-3 dakika sonra televizyonda teyzesinin adını duymuş. Çevresindeki herkes Vatan'a inanılmaz takık olduğunu, saplantılı olduğunu, Vatan'dan başka kimseyi düşünmediğini, Türkiye'ye de hep Vatan için geldiğini anlatıyor."

Haberin Devamı


"VATAN'I BIKTIRIYOR"

Beşiktaş'taki lüks otelin 10'uncu katında gerçekleşen buluşma hakkında Esin Övet, "Bolayı şöyle öğrendim; 2009'da yaşadıkları bir ilişki var. Vatan Şaşmaz bu ilişkiyi bitirmeye çalışıyor. Bu bugün yakın tanıyan kişilerden öğrendiğim bilgidir. Bu kadınla ilişkisini bitirmeyi sık sık dile getirmiş. Fakat kadın, 'Ben de güzel bir kadınım, karını boşa bana gel' diyor. Fakat Vatan dün ya da bu hafta içinde çocuğunun cinsiyetini öğreniyor. Karısı artık hamile ve bu ilişkiden kurtulmak istiyor. Bence çocuğun olacağı fikri ve Vatan'ın 'Artık yeter, düş yakamdan, çocuğum da oluyor' düşüncesinden sonra artık bu noktaya gelmiş. Sık sık telefon konuşması yapıp buluştuklarını zannediyorum. Konuşmalardan sonra 'Yeter artık' isyanı ile o otele gidiyor ya da Vatan'ı tehdit ediyor, bilemiyorum. Ben bunu hissediyorum. Vatan'ı bıktırıyor. 'Son kez konuşalım' buluşması gibi geldi bana. Benim yakınlarıyla konuştuklarımdan hissettiklerim bunlar" ifadelerini kullandı.