Cadde 'Film çok komik'

'Film çok komik'

01.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece’nin başrolünü oynadıkları ‘Görümce’ filminin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede, filmi izleyenler kahkahaya boğuldu. Mütevazılık yapmayacağını söyleyen Özay, “Film çok komik, kaptanımız çok iyiydi, biz miçolar olarak ona eşlik ettik” dedi.

Film çok komik

Galaya katılanlar arasında yer alan Yılmaz Erdoğan, Özay’a övgüler yağdırdı. Oyuncu, “Onu hem insan olarak hem de

Film çok komik
komedyen olarak çok seviyorum. Çok iyi bir iş yaptığını biliyorum. Gupse sadece bir komedi oyuncusu değil, liderlik vasfı olan bir arkadaşımız. Üretiyor, yazıyor ve oynuyor. Doğru yolda ilerliyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Kadınlar erkeği yönetebilir’

Gupse Özay’ın ‘Görümce’ filminin galasında sevgilisini yalnız bırakmayan Barış Arduç, “Sizi Gupse Hanım mı yönetiyor?” sorusuna, “Kadınların erkeği yönetmesi güzeldir” yanıtını verdi.

Gupse Özay’ın ‘Görümce’ filmi seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. BKM yapımı projenin galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı. Geceye katılanlar arasında, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Akbağ, Barış Arduç, Esra Erol, Ali Sunal, Can Bonomo, İrem Sak, Sarp Apak, Özge Özpirinççi ve Selin Şekerci de
vardı. Sevgilisi Gupse Özay’a destek olan Barış Arduç, “Onun yeteneklerini tartışmaya gerek yok. Heyecanını paylaşmak

Film çok komik
için yanındayım” dedi. “Sizi Gupse Hanım mı yönetiyor?” sorusuna oyuncu, “Yönetebilir. Kadınların erkeği yönetmesi
güzeldir” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

‘Rafet ile düet için bir araya geldik’

Tuvana Türkay da geceye katılanlar arasındaydı. Oyuncu, hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili açıklama yaptı: “Rafet El Roman’la güzel bir düet için bir araya geldik. Olay bundan ibaret.”

Kankonde, Gülsoy’u öptü

Yedi hafta süren çekimler boyunca hep Buğra Gülsoy’u öpmek istediğini söyleyen Zeynep Kankonde dileğini gerçekleştirdi. Oyuncu, kırmızı halı seramonisinde şaka yollu oyuncuyu öptü.

Film çok komik

Yazarlar