Gündem "Fuhuşa zorlanıyorum" deyince...

"Fuhuşa zorlanıyorum" deyince...

29.12.2015 - 14:44 | Son Güncellenme:

BÜYÜKÇEKMECE’de kendini işadamı olarak tanıtan polisin fuhuş yapmak için anlaştığı Özbekistan uyruklu kadın, fuhuşa zorlandığını söyledi. Kadının şikayeti üzerine başlatılan operasyonda biri kadın 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Fuhuşa zorlanıyorum deyince...

Büyükçekmece’de önceki gün Ahlak ve Kumar Büro Amirliği polisleri, müşteri kılığına girerek Zulaykho S.(30) ile fuhuş yapmak için anlaştı. İşadamı sandığı polislerle bir otele giden genç kadın, karşısındakilerin kimliğini açıklamasıyla gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Polislere zorla fuhuş yaptırıldığını söyleyen Zulaykho S. "Temizlik işinde çalışacağımı söyleyerek beni kandırdılar, ülkemden buraya getirdiler. Türkiye’ye geldikten sonra pasaportuma el koyarak beni zorla fuhuş yaptırmaya başladılar" dedi.

Genç kadın kendisini fuhuş batağına sürükleyen kişilerin isimlerini de polise bildirdi.

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada polis kısa sürede şüpheliler Nargiza M.(33), Erdoğan B.(32), Cemal T.(44), Ünsal T.(42) , Erkan Y.(35) gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüphelilere "uluslararası insan ticareti yapmak" suçundan işlem yapıldı. Polisteki işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Nargiza M., Erdoğan B., Cemal T. tutuklandı.