Kültür Sanat “Gazino Show”

“Gazino Show”

25.01.2012 - 09:32 | Son Güncellenme:

İlk kez geçtiğimiz Aralık ayında izleyici karşısına çıkan ve gişe rekoru kıran “Gazino Show”, yoğun ilgi ve istek üzerine, bir kez daha, 28 Ocak Cumartesi gecesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde!

“Gazino Show”

60’lı, 70’li ve 80’li yıllar boyunca eğlence kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan gazinoların kalabalık kadrolu, anlı şanlı eğlencelerini günümüze taşıyan “Gazino Show” büyük ilgi gördü. Gösteri izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Haberin Devamı

“Gazino Show”da tam 12 sevilen isim, Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde ardı ardına sahneye çıkıyor. Türk Sanat Müziğinin iki dev isimi Neşe Karaböcek ve Seçil Heper’in birlikte assolistlik yapacağı kadroda, yaptığı sahne showları ile Türk popunun en renkli yorumcularından Seyyal Taner ile birlikte Türk popunun en önemli yorumcuları Berkant, Nur Yoldaş, Ersan Erdura, Tülay Özer, Ercan Turgut, Bilgen Bengü, Funda sahne alırken ve Oryantal Dora bu muhteşem kadroya dahil oluyor.


Tıpkı eskinin gazinoları gibi, “Gazino Show” da izleyenlere makul bir fiyata bütün bir gece boyu, hem bir dolu sevilen sesi dinleme, hem de eğlenme fırsatı veriyor.


Bilet fiyatlarının pahalılığı yüzünden sık sık konserlere gidemeyenler, bir konserde birden çok şarkıcı izlemek ve dinlemek isteyenler, bir zamanların şahane gazino programlarını özlemle hatırlayanlar… “Gazino Show” tam size göre! Büyük orkestra, birbirinden şık, gösterişli solistler, gazino programlarının olmazsa olmazı oryantal dans ve göz kamaştıra assolistler… Yıllardır sürdürdüğü programları ve yaptığı albümlerle Türk popunun kayıp tarihini gün ışığına çıkaran Hakan Eren’in hazırladığı bu büyük gazino eğlencesi, iki binli yıllar usulü ’’GAZİNO SHOW’’ ile 28 Ocak Cumartesi saat:21.00’de tekrar Bostancı Gösteri Merkezi’nde!

Haberin Devamı

Gazino günlerinin göz kamaştıran yıldızlarıyla yeniden buluşmak için biletler tüm Biletix ve Bostancı Gösteri Merkezi gişesinde...