Gündem ‘Geliyorum’ diyen aile faciası

‘Geliyorum’ diyen aile faciası

26.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Barışma teklifi’ni reddeden eşine kızan Turgay Kementoğlu dehşet saçtı. Keskin nişancıların vurarak etkisiz hale getirdiği adam hastanede öldü

‘Geliyorum’ diyen aile faciası

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde önceki gün yaşanan olayda 31 yaşındaki Turgay Kementoğlu, 6 ay önce kendisini terk edip boşanma davası açarak annesi Neziha Sağlam’ın (45) evine dönen eşi Sema Kementoğlu’nu (24) cep telefonuyla arayarak barışma teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

Teklifi kabul etmeyen Sema Kementoğlu, eşinin yaptığı tehditlerden şikâyetçi olmak için annesi, kızkardeşi Nazike Çetin ve eniştesi Nusret Çetin ile polise gidip şikâyetçi oldu, daha sonra polis kontrolünde evine döndü.

Polislerin ayrılmasından sonra gizlendiği yerden çıkan Turgay Kementoğlu, elindeki tabancayla apartmana girip rastgele ateş etti. Kayınvalidesini 3 kurşunla vurarak öldüren adam, daha sonra baldızı Nazike Çetin’i başına tabanca dayayarak bir markette rehin aldı.

‘Perişan ettiler’

Olay yerine gelen polisin ikna edememesi üzerine aralarında keskin nişancıların da bulunduğu Özel Harekat Timleri marketin çevresinde konuşlandı. Tam 2 buçuk saat boyunca kayınvalidesinin cesedini teslim etmeyen Kementoğlu, “Hayatımı kayınvalidem kararttı. Yuvamı yıktı. Hayatımı perişan ettiler. Sadece eşimi istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Şikâyet edilmişti

Bu sırada baldızıyla konuşan ve çevreye ateş etmeye devam eden Kementoğlu, keskin nişancılar tarafından silahı tuttuğu sağ omuzundan 2 mermiyle vuruldu. Hemen ardından içeri giren polisler, Kementoğlu’nun tabancayı tuttuğu eline 1 el ateş etti. Bu kez tabancayı sol eline alığı belirtilen Kementoğlu, polisler tarafından sol göğsünden vuruldu. Polis, ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Kementoğlu’nun öldüğünü duyurdu. Kementoğlu ile öldürüdüğü kayınvaldesinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Daha önce eşini tehdit ettiği için 1.5 ay cezaevinde kalan Turgay Kementoğlu’nun olaydan saatler önce de yine polise şikâyet edildiği ortaya çıktı. Olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın da yaşanları yakından takip ettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘Ablan gelmezseseni de vururum’
Eniştesinin başına dayadığı tabancayla kabus dolu 2.5 saat geçiren Nazike Çetin, polise verdiği ifadesinde, “Beni öldürecek diye çok korktum. Vurulmadan hemen önce bana, ‘5 dakika daha beklerim. Ablanı getirmezlerse seni de vuracağım’ dedi. O zaman korkum bir kat daha arttı” dedi.