Cadde 'Geniş Ekran' yayında

'Geniş Ekran' yayında

25.02.2017 - 08:58 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin dijital yaşamına yeni bir soluk getirecek olan Geniş Ekran Youtube kanalı, önceki gece yapılan davet ile yayın hayatına başladı.

Geniş Ekran yayında

IPEC Entertainment bünyesinde kurulan platformda; Fuat Güner, İzzet Öz, Dr.Ümit Aktaş, Berna Türköver, Koray Muratoğlu, Buket Kahraman ve projenin yaratıcısı İpek İyier gibi ünlü ve alanında uzman pek çok isim program yapıyor.

Haberin Devamı

Kanal; kültür sanat, sağlık, güzellik, magazin ve moda alanlarında yayın yapacak. Fuat Güner, dijital platformdaki programında üniversite ziyaretleri yapacağını söyledi. Çat kapı şeklinde üniversiteye gideceğini ve habersiz bir şekilde öğrencileri ziyaret edeceğini açıkladı. Amacının öğrencinin özellikle müzik alanındaki bilgisinin ne olduğunu öğrenmek olduğunu söyleyen usta sanatçı, aktüel bir program olacağını söyledi.

Yayın hayatının da dijital hayata yavaşça geçtiğinden bahseden Güner, “Eskiden plak satışı, kaset satışı vardı. Şimdi ise bir projenin ne kadar dinlenilmiş ne kadar indirilmiş olduğuna bakıyoruz. Artık dijital hayata geçtik” dedi.

'Geniş Ekran’ın jenerik müziğini de yapan Fuat Güner, Yakında MFÖ albümünün çıkacağının müjdesini verdi.