Cadde ‘Hayatımın en anlamlı golü’

‘Hayatımın en anlamlı golü’

16.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı milli futbolcu Burak Yılmaz dün İstem Atilla ile dünya evine girdi. Yılmaz’la telefonla görüşüp mutluluklar dileyen Başbakan Erdoğan çocuk konusunda ‘hattrick’ istedi

‘Hayatımın en anlamlı golü’

Yıldız futbolcu Burak Yılmaz, Antalya’da İstem Atilla ile evlendi. Sarı kırmızı kulüp ile milli takımın golcü oyuncusunun nikâhı, Kaleiçi’nde bulunan Club Arma’da kıyıldı. Nikah törenine Türk futbolunun ünlü isimleri ve teknik adamlar katıldı. Törende, Serkan Kurtuluş, Selçuk İnan, Olcan Adın, Uğur Boral, Caner Erkin, Necati Ateş, Umut Bulut, Onur Tuncer, Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz da yer aldı. Genç yıldıza Antalyaspor’dayken fırsat tanıyan Teknik Direktör Yılmaz Vural ile Yılmaz’ı Beşiktaş’a transfer eden dönemin Antalyaspor Kulüp Başkanı Sedat Peker de yalnız bırakmadı.

Şahidi Selçuk İnan
Nikahı kıyan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, “Sevgili Burak nikah için herhalde 5 yıl benim belediye başkanı olmamı bekledi. Ama ben Burak’ı daha fazla bekletmek istemem” dedi. Gelin İstem Atilla’dan ’Evet’ yanıtını aldıktan sonra Yılmaz’a dönen Türel’in “Sen on binler önünde bizi her zaman mutlu ettin, heyecanlandırdın. Bugünkü heyecanın nasıl? Sahadakine benziyor mu?” sorusuna yıldız futbolcu “Bugün hayatımın en anlamlı golünü attım. Eşime bu şansı bana bir kez daha verdiği için teşekkür ediyorum” karşılığını verdi.
Genç çiftin şahitliğini Selçuk İnan, kardeşi Manolya Yılmaz, Oktay Kiremitçi ve Ali Egesel yaptı. Çiftin nikah defterini Selçuk İnan verdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türel’in telefonundan Yılmaz’la konuştu. Burak’a ömür boyu mutluluklar dileyen Başbakan Erdoğan, “Çocuk konusunda Menderes başkan sana sayıyı söylemiştir. Bu konuda senden hattrick yapmanı istiyorum” dedi. Nikahın ardından çift gökyüzüne güvercin uçurdu.

Yazarlar