Gündem ‘Hırsız var’ gücüme gitti

‘Hırsız var’ gücüme gitti

21.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 Aralık soruşturmasının kilit ismi ve işadamı Reza Zarrab, karşılaştıkları koyda kendisine laf atan 2 üniversiteli gencin dövülmesi olayıyla ilgili polis merkezine giderek ifade verdi.

‘Hırsız var’ gücüme gitti

Zarrab’ın ifadesinde, “Eşimin ve çocuğumun, sanatçı arkadaşlarımın yanında gençlerin sürekli ‘Hırsız var’ diye bağırmaları gücüme gitti. Karaya çıkışta onları uyarmak istedim, itişme oldu. Üzgünüm ve şikâyetçi değilim. Bunlara gerek yoktu. Zaten gergin günler yaşıyoruz” dediği öğrenildi.
Tedavilerinin ardından taburcu edilen B.B. ve Y.C. ile 4 arkadaşının da aralarında bulunduğu 6 üniversiteli, emniyette ifade verdi. Her iki tarafın da birbirinden şikâyetçi olmadığı belirtildi. B.B.’nin ifadesinde, “Doğal olarak herkesin tanıdığı birine en demokratik hakkımız olan tepki gösterme hakkımızı kullandık. Hakaret etmedik, basit birkaç soru sorduk. Bize hakaret ettiler. Tehdit ettiler. Ardından tekneden indiğimizde saldırıya uğradık. Şikâyetçi olmaktan vazgeçtik. Zaten olsak ne olacak ki?” dediği öğrenildi.