Siyaset ‘Hocalığı da kirletti bunlar’

‘Hocalığı da kirletti bunlar’

10.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, “Allah’ın kaderinin üzerine kader yazmaya çalıştılar. Ne diyorlar, ‘Bize hocamız şah damarından yakın’ diyorlar. Hocalığı batsın, hocalığı da kirletti bunlar” dedi.

‘Hocalığı da  kirletti bunlar’

Bilal Erdoğan, Kısıklı’da demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara seslenerek, Türkiye’nin ekonomik göstergelerinin 2013’te cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerine ulaştığını ve çok büyük projelerin temellerinin atıldığını söyledi.

17-25 Aralık’tan sonrada oyun üstüne oyun, tezgâh üstüne tezgâh kurulduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu oyunları millete anlatmaya çalıştığını söyleyen Erdoğan, “Maalesef yakınımızdaki insanları bile ikna edemedik, inandıramadık. Şimdi ne oldu geldiğimiz noktada 240 şehidimiz var. Bir 15 Temmuz destanımız var. Bütün oyunların üzerinde işte Allah’ın planı tecelli ediyor. Bunlar Allah’ın planının üzerine plan kurmaya çalıştılar. Allah’ın kaderinin üzerine kader yazmaya çalıştılar. Ne diyorlar, ‘Bize hocamız şah damarından yakın’ diyorlar. Hocalığı batsın, hocalığı da kirletti bunlar. Allah cezalarını versin, ne diyeyim” diye konuştu.