Cadde 'İbrahim Bey’den kız almak kolay değil'

'İbrahim Bey’den kız almak kolay değil'

28.12.2016 - 14:44 | Son Güncellenme:

Levent Dörter-Dilan Çıtak çifti, önceki gün bir Zorlu Center’da görüntülendi. Sevgilisine evlilik teklifinde bulunduğunu doğrulayan Dörter, müstakbel kayınpederi İbrahim Tatlıses'ten çekindiğini söyledi.

İbrahim Bey’den kız almak kolay değil

İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, önceki akşam kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Levent Dörter ile Zorlu Center’da objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Sözcü'de yer alan habere göre; oturdukları mekanda yanlarında bulunan çok sayıda faturayı incelerken objektiflere takılan ikili, “Bu kadar faturayla ne yapıyorsunuz?” sorusuna, "Yıl sonu geldi. Muhasebecimle ne kadar harcama yapmışız onlara bakıyoruz. Hesabımızı bilmemiz lazım" cevabını verdi.

"EVLENME TEKLİF ETTİM AMA..."

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Dilan Çıtak’a evlenme teklifi ettiğini doğrulayan Levent Dörter, "Evet evlenme teklifi ettim. Bakalım artık. İbrahim Bey’den kız almak kolay değil. Her şeyin hayırlısı" dedi. Dilan Çıtak ise "Benim gibi birinin kahrını çeken bir adam bulmuşum, evleneceğim tabii" şeklinde konuştu.

İki sevgili, geçtiğimiz günlerde fotoğraflarını çeken basın mensuplarına, “Çekmeyin büyük sıkıntı oluyor" diyerek, İbrahim Tatlıses’in birlikteliğe tepkili olduğunu ima etmişti.