Cadde 'İçerde' dizisi rekor kırdı!

'İçerde' dizisi rekor kırdı!

28.09.2016 - 09:31 | Son Güncellenme:

Show TV'de yayınlanan 'İçerde' dizisi, Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği 'Sarp' karakterinin kendisini vurduğu ikinci bölümü ile reyting yarışında zirvede yer aldı.

İçerde dizisi rekor kırdı

Ay Yapım imzalı 'İçerde' dizisinin 26 Eylül Pazartesi günü yayınlanan bölümü, 'Tüm Kişiler', 'AB' ve 'ABC1' kategorilerinde ilk sıranın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu ve Nihal Koldaş'ın rol aldığı dizi, sadece reytinglerde değil, Twitter'da da olay oldu. Türkiye'de 10 saat 40 dakika, dünyada ise 4 saat 15 dakika gündemde kalarak rekor kırdı.

Dizinin ikinci bölümü Tüm Kişiler’de yüzde 6.76 reyting ve yüzde 17.26 izlenme payı ile, AB Sosyo/ Ekonomik Statü’de 8.88 reyting ve yüzde 23.25 izlenme payı, ABC1'de ise 8.73 reyting, 21.48 izlenme payı ile günün en çok izlenen yapımı oldu.

SOSYAL MEDYADA YİNE REKOR KIRDI!

İçerde, Twitter'ın Türkiye gündeminde 10 saat 40 dakika, Dünyada ise 4 saat 15 dakika kalarak yine rekora imza attı. Dizi yayını sırasında #İçerde, #Çetin Tekindor, #Rıza Kocaoğlu, #Çağatay Ulusoy, #Bensu Soral etiketleri TT listesinde uzun saatler kaldı.

İKİNCİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

İçerde'nin ikinci bölümünde; Sarp'ın, üç yaşındayken öldü bildiği kardeşi Umut'un beş yaşındaki fotoğrafına ulaşması izleyenleri şoke etti. Öfke krizi geçiren Sarp kardeşini kaçıran Celal'i öldürmekten Yusuf müdürün iknasıyla vazgeçti. Celal'in gözüne girerek onu içerden vurmaya karar veren Sarp, oyununu Melek üzerinden oynamaya başladı. Heyecan dolu bölümde Mert'in sokaklarda dilendirildiği çocukluk zamanlarını gazeteci kıza anlattığı sahne izleyenleri derinden etkiledi. Dizinin nefes kesen final sahnesinde karşıya karşıya gelen Sarp ve Mert'in sahnesi tansiyonu yükseltti. Annesine yardım ettiği için Mert'i vurmak yerine Sarp'ın kendisini vurması ekran başındaki milyonları şoke etti. Nefes kesen sahne Erkin Koray'ın unutulmaz şarkısı "Tek Başına" eşliğinde yayınlandı.