Kültür Sanat ´İkimizin Yerine´ filmi aşk filmlerinin en iyisi..

´İkimizin Yerine´ filmi aşk filmlerinin en iyisi..

26.10.2016 - 16:14 | Son Güncellenme:

Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya´nın başrollerini paylaştığı aşk filmi ´İkimizin Yerine´, son 10 yılın en iyi açılışını yapmayı başardı. ´İkimizin Yerine´ filmi Box Office Türkiye rakamlarına göre ilk üç günde 332 bin 216 kişi tarafından izlendi.

´İkimizin Yerine´ filmi aşk filmlerinin en iyisi..

´İkimizin Yerine´ filmi aşk filmlerinin en iyisi..

Haberin Devamı

Yapımını TAFF’ın, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı ‘İkimizin Yerine’, son on yılın en iyi açılış yapan aşk filmi oldu.

Nejat İşler ile Serenay Sarıkaya´lı ´İkimizin Yerine´ filminin konusu ise şöyle: Çiçek (Serenay Sarıkaya), küçük bir kasabada büyümüş ve sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair soruları cevaplamaya çalışan güzel bir kızdır. Doğan (Nejat İşler) ise Çiçek´in hayatını değiştirecek bir edebiyat öğretmenidir. Çiçek´in gencecik kalbinde alevlenen bu aşk, hayatıyla ilgili sorduğu sorulara acemi omuzlarının kaldıramayacağı cevaplara mal olacaktır. Hayatın gerçekleriyle yüzleşen Çiçek´in yaşadıkları aynı şekilde ilk aşkı Doğan´ın da sınavı olacaktır.

Haberin Devamı

´İkimizin Yerine´ filmi aşk filmlerinin en iyisi..

Romantik ve Dram türünde ki ´İkimizin Yerine´ filminin yönetmenliğini Umur Turagay yaparken senaryosu ise Pınar Bulut´a ait.

´İkimizin Yerine´ filminde Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya başrolü paylaşırken kendilerine Zerrin Tekindor, İştar Gökseven ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler eşlik ediyor.

Nejat İşler ile Serenay Sarıkaya´lı ´İkimizin Yerine´ filmi 21 Ekim´de sinemaseverlerle buluştu.

´İkimizin Yerine´ filminin ilk fragmanı…

´İkimizin Yerine´ filminin ikinci fragmanı…