Cadde ‘İyi hissetmek beden güzelliğine yansıyor’

‘İyi hissetmek beden güzelliğine yansıyor’

03.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Fi Çi Pi’ isimli dizide sevenleriyle buluşacak olan Berrak Tüzünataç, güzellik tanımının klasik ama aslında doğru şeyler olduğunu belirtti

‘İyi hissetmek beden güzelliğine yansıyor’

Azra Kohen’in çok satan ‘Fi Çi Pi’ kitap üçlemesinin dizi uyarlamasında başrolleri Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Ozan Güven’le paylaşacak olan Berrak Tüzünataç, BeStyle Magazine dergisinin mart sayısına kapak oldu. İnternet platformu Puhu TV’de başlayacak olan dizide ‘Özge Egeli’yi oynayacak olan Tüzünataç, röportajda açık fikirliliğini en sevdiği özelliği olarak belirtti.

Haberin Devamı

Güzelliği tanımlayan Tüzünataç, “O kadar klasik şeyler ama aslında o kadar doğrular ki... İçinde iyi hissetmek, biraz kendi içinle ilgileniyor olmanın gerçekten bedene yansıdığını hem kendimde, hem de çevremde olan insanlarda da görüyorum. Onun haricinde uykumu almış olmak beni çok etkiliyor, adeta bütün geometrisi değişiyor yüzümün. Kendime zaman ayırma meselesini artık oturttum hayatımda. Bir saatlik yoga, biraz nefes... O zaman iyi ve güzel hissediyorum kendimi” dedi.

60 küsur hormon

Tüzünataç, “Seni ne baştan çıkarır?” sorusuna ise, “Biriciklik, belki hepimiz öyleyiz ama bunu fark edip dışarı yansıtabilen insanların hepsi. Bazı insanlar kişilik, bazı insanlar ise yaptığı işle ifade ediyordur, her ikisi de beni çok cezbeder” cevabını verdi. Bir erkekte en başta kendisini nasıl taşıdığıyla ilgilendiğini dile getiren Tüzünataç, “Kadın olarak bizim 60 küsur hormonla mücadelemiz var, onların ise temel dertleri oluyor. Erkeğin o doğuştan gelen yetiştirilme üstünlüğünü nasıl taşıdığına ve yansıttığına bakıyorum” diye konuştu.

Yazarlar