Gündem ‘Kadın tarla gibi temiz olmalıdır’

‘Kadın tarla gibi temiz olmalıdır’

02.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manken Tuğçe Kazaz, Arınç’ın kadınların kahkaha atmasına yönelik sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti. Kadınları tarlaya benzeten Kazaz, “Tarla ne kadar temizse besinler de o kadar kaliteli çıkar” dedi

‘Kadın tarla gibi temiz olmalıdır’

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın kadınların kahkaha atmasına yönelik sözlerini yazılı bir açıklamayla değerlendiren manken Tuğçe Kazaz, “Bir başbakan yardımcısı, sırf kendimizi ait hissetmediğimiz bir partiden diye söylediklerinin bir cümlesini alıp kendimizi ve karşıdakini kutuplaştırmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kazaz, şöyle devam etti: “Edepsizce göğüslerinin üzerine eylem yazısı yazıp ortaya çıkanlar, kadının en mahrem yerini sokak ortasında açarak kendini basitleştiren bir kadın mı iffetlidir? Kim bilir belki de bunu okuduğunuzda ‘Bu da onlardan olmuş, kim bilir ne menfaatleri vardır?’ diyeceksiniz.

‘Keşke önce fark etseydim’
Ya da ‘Yıllarca vücudunu sergileyerek yanlış bir hayat yaşadın da sen mi şimdi bize ahkam kesiyorsun?’ diye düşünenleriniz olacaktır. Zamanında bunları yapmış olmak, bunların doğru olduğu anlamına gelmez ki. Keşke bunu daha erken yaşlarda fark etseydim.”
Kazaz, “Bir kadın, Avrupa ve Amerika’daki çökmüş yaşam biçimini kendi örf, adet ve geleneğini unutarak taklit etmeye çalışırsa, ileride kuracağı aile ve doğacak çocuğunu sırtına büyük ve ağır bir yük yüklemiş olmaz mı?” diye devam etti.
Toprak ne kadar temizse yetişen besinlerin de o kadar kaliteli çıkacağına işaret eden Kazaz, “İşte kadın da bir tarladır. Bu yüzden kendini çok kirletmemelidir. Sadece kendimizi ait hissetmediğimiz bir kesim diye Sayın Arınç’ın söylediği doğruları görmezden gelmek midir doğru olan?” ifadelerini kullandı.

Yazarlar