Cadde 'Kendime güvenim tam'

'Kendime güvenim tam'

18.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İki ay önce ‘Wonder Woman’la gişede büyük başarı yakalayan ve hemen ikinci filmin çekimlerine başlayan Gal Gadot, “Meslektaşlarımın hayatlarıyla ilgilenmiyorum. Bir at gibi yalnızca kendi önüme bakıyorum” dedi

Kendime güvenim tam

2009 yapımı ‘Hızlı ve Öfkeli 4’te canlandırdığı Gisele Harabo karakteriyle Hollywood’a adım atan İsrailli oyuncu Gal Gadot, Glamour dergisine konuk oldu. Mayıs ayında vizyona giren ve 765 milyon dolar gişe hasılatı yakalayan ‘Wonder Woman’ filminin başrol oyuncusu, 2004’te Miss İsrail seçilmesinden bu yana yaşadıklarını anlattı.

Haberin Devamı

- ‘Wonder Woman’ın fragmanında da gördüğümüz üzere bu rol için çok fazla antrenman yaptınız. Bu süreçte sizi motive eden şey ne oldu?

Kick boks yapmayı seviyorum ve müziğin de önemli bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Özellikle ‘The Matrix’in müziklerini dinlerken kendimden geçiyorum. Havaya giriyor ve çılgınlar gibi çalışıyorum.

- İsrail Savunma Hizmetleri’nde asker olarak görev aldınız. Bir kadın olarak neler yaşadınız?

Beni nasıl etkilediğini tam olarak bilemiyorum ama çok fazla disiplinli olmamı sağladı. Ayrıca bir asker olarak ülkeme hizmet etme ve toplum için bir şeyler yapabilme şansı verdi. Görevim bittiğinde mutluydum.

- Kendine güvenen bir kadın mısınız?

Evet, çoğunlukla öyleyim. Bir at gibi yalnızca kendi önüme ve yoluma bakıyorum. Meslektaşlarımın ya da arkadaşlarımın hayatlarıyla ilgilenmiyorum. Kendi yoluma kilitlendim. ‘Ne olması gerekiyorsa o olacak’ mottomdur. Benim olan her ne varsa, benim olarak kalacak ve benim olmayanlar da ne yaparsam yapayım asla benim olmayacak. Bu nedenle kendine güveni tam bir kadınım.

Haberin Devamı

- Kainat Güzellik yarışması Hollywood’un anahtarı mıydı?

Çok gençtim, henüz 19 yaşımdaydım. Miss İsrail olacağımı hiç düşünmemiştim. Askere gitmeden önce biraz vaktim vardı ve katılmayı seçtim. Bu yarışmanın İsrail için ayrı bir önemi var ve torunlarıma Miss İsrail olduğumu anlatmak çok güzel olur diye düşündüm. Yine de kazanacağımı tahmin etmiyordum. Kazanınca da Kainat Güzellik yarışmasında elimden geleni ardıma koymadım. Asi olan ve kurallara uymayan bendim.

‘Ünlülerden etkilenmiyorum’

- Instagram hesabınızda birçok ünlüyle fotoğrafınız var.

Onları normal insanlar gibi görüyorum. Yaptıkları her şeyi ve sanatlarını takdir ediyorum ama öyle çok fazla etkilendiğim de söylenemez.

- Instagram’da Cara Delevingne ile birlikte fotoğrafınızı gördük. Onunla arkadaş mısınız?

Cara ile San Diego’da düzenlenen Comic-Con etkinliklerinde tanıştık. İnanılmaz bir kişiliğe sahip, aynı zamanda karizmatik ve görkemli. Hayatı yaşayış tarzını seviyorum. Biraz sohbet ettikten sonra bir selfie çekmiştik.

‘Annem beni methediyor’

“Hayatımdaki Wonder Woman, annem. Beni ve kız kardeşimi gerçekten kendine güvenen kadınlar olarak yetiştirdi. Bize hayallerimizi gerçekleştirme yeteneği verdi. Arkadaşlarına da sürekli methediyor. Bense kızlarım büyüdüğünde, onların Kainat Güzeli ya da asker olmalarındansa aktris olmalarını tercih ederim.”