Kültür Sanat 'Kocan Kadar Konuş' filminde Beşiktaş'ın zaferi!

'Kocan Kadar Konuş' filminde Beşiktaş'ın zaferi!

28.02.2015 - 12:19 | Son Güncellenme:

'Kocan Kadar Konuş' filmindeki coşkulu taraftar kutlamaları Beşiktaş'ın Liverpool karşısında aldığı galibiyet ile ortaya çıktı. BKM yapımcılığındaki film 20 Mart'ta vizyona girecek..

Kocan Kadar Konuş filminde Beşiktaşın zaferi

BKM’nin yapımcılığında 20 Mart’ta vizyona girecek olan “KOCAN KADAR KONUŞ” filmine ait coşkulu sahneler BJK’nın Liverpool karşısında aldığı galibiyetle ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Tipik bir Türk ailesinin ve Türk kızının eğlenceli macerasını anlatan, Kıvanç Baruönü yönetmenliğindeki filmede Ezgi Mola’nın canlandırdığı ‘Efsun’ ve Cem Kılıç’ın canlandırdığı ‘Timur’ karakterinin Beşiktaş adına yaptıkları tezahüratlardan oluşan coşku yüklü sahneler Beşiktaş’ın zaferini kutlama niteliğinde .

Liverpool-Beşiktaş maçında Beşiktaş’ın galibiyeti üzerine ünlü oyuncu Ezgi Mola da instagram hesabından filmin bu sahnelerine ait karelerinden birini paylaşarak “Sevgili Beşiktaş’ı canı gönülden kutlar, Çarşı’ya selam ederim” diye not düştü.

İpana Ana Sponsorluğu’nda çekilen filmin başrolleri Efsun ve Sinan karakterlerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım canlandırırken; onlara televizyon, tiyatro ve sinema dünyasının en ünlü ve duayen isimleri eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Ebru Cündübeyoğlu, Begüm Öner, Eda Ece, Gül Arıcı, Muhammet Uzuner, İsmail İncekara, Cem Kılıç, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Romina Özipekçi ve Şebnem Sönmez, koca bulup evlendirmek istedikleri "Efsun"un macerasındaki birbirinden renkli aile üyelerini ve komşuları oynuyor.