Stil Lacoste Sonbahar Kış Çocuk Giyim Koleksiyonu

Lacoste Sonbahar Kış Çocuk Giyim Koleksiyonu

16.08.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Lacoste 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile artık küçük yaşlardan modayı takip etmeye başlayan günümüz çocuklarına sunduğu 2 tema ile yeni sezona merhaba diyor.

Lacoste Sonbahar Kış Çocuk Giyim Koleksiyonu

En sevilen çocuk giyim markalarından biri olan Lacoste, sevimli olmasının yanı sıra çocuk giyim modasının öncüsü olabilecek şıklıkta ki koleksiyonuyla, iddiasını ve kalitesini gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun ilk teması “Okula Dönüş” ile çocuklar okula giderken mutlu olacaklar. Koleksiyonda yer alan ceketler, gömlekler, sweaterler, sırt çantaları ile afacanların ihtiyacı olan her parça Lacoste kalitesi ile sunuluyor.

Koleksiyonda sunulan “Kış” teması ile ise miniklerimiz sıcağa kavuşuyor. Yün parçalar timsaha Norveç havası katarken, kaz tüyü ceketler ön plana çıkıyor. Yeşil, mor, mavi ve bej tonları ise koleksiyona hakimiyetlerini koymak için yarışıyor. 

Çocuk modası konusunda hızla gelişen çalışmalar yapan ve ebeveynleri kadar çocukların stiline uygun hazırladıkları tasarımlarla her sezon başarılı yansımalar yaratan Lacoste, en renkli çocuklarını kış sezonunda da hayalleriyle buluşturmaya devam edecek gibi gözüküyor. 


Yazarlar