Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

10.05.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönen ve 'Cuma'ya Kalsa' adlı dizide Haluk Bilginer ve İnci Türkay'la kamera karşısına geçen Aysun Kayacı, önceki gün İstinye Park'ta alışveriş yaptı.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

Latin, salsa, cha cha ve caz ritmleriyle Fransızca'yı birleştiren ünlü sanatçı Dany Brillant, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteğiyle İstanbul’da bugün sahne alacak. Gazetecilerin karşısına çıkan Dany Brillant, Türk insanının sıcakkanlılığı, müzik kariyeri, gittiği ülkelerde halk konserlerine verdiği önem ve kişisel yaşamıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Brillant, konserde düet yapacağı Ayşe Özyılmazel’le de mini bir salsa şov sundu.


EN DOĞAL
Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönen ve 'Cuma'ya Kalsa' adlı dizide Haluk Bilginer ve İnci Türkay'la kamera karşısına geçen Aysun Kayacı, önceki gün İstinye Park'ta alışveriş yaptı. Kız arkadaşıyla birlikte İstinye Park'ı dolaşan Kayacı, kendisini almaya gelen aracını beklerken hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.