Cadde BU HAFTA SONU AVM’LERDE NELER VAR?

BU HAFTA SONU AVM’LERDE NELER VAR?

10.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Forum İstanbul, bu hafta sonu bubble sanatçıları Enrico&Dace Pezzoli’nin gösterilerine sahne olacak. Sabun köpüğünden yaptıkları baloncuklarla gösteriler sunan bubble sanatçıları, Türkiye’de ilk kez Forum İstanbul’da izleyiciyle buluşacak.

BU HAFTA SONU AVM’LERDE NELER VAR

FORUM iSTANBUL
Enrico ve Dace Pezzoli çiftinin iki gün boyunca 16.00, 17.30 ve 19.00’da tekrarlayacağı gösteriler ücretsiz izlenebilecek.
Sabun köpüğü baloncuklarını izlemeye gitmişken, alışveriş yapmayı da ihmal etmeyin. Çünkü Forum İstanbul, 10 Ocak’a kadar 100 TL’lik alışveriş yapan herkese, hediye kabinine girerek uçuşan hediyelerden yakalama şansı sunuyor. 100 TL’lik alışveriş fişi getirenler, gözleri kapalı şekilde şeffaf bir kabine giriyor, hava akımıyla uçuşan hediyelerden kapmak için yarışıyor. Forum İstanbul’un binlerce hediye dağıttığı kampanyaya katılanlar sinema biletinden mağaza hediye çeklerine; Turkuazoo ve Magic Ice giriş biletinden SPA deneyimine, bedava konuşma dakikalarından polar bereye kadar çeşitli hediyelere sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Çocuk koltuğunun önemi
Alışveriş merkezi, bu hafta sonu ‘Çocuk Koltuğunun Önemi ve Yol Güvenliği Bilinçlendirme’ konulu önemli bir etkinliğe daha evsahipliği yapacak. İhmal edilen bir konuda hatırlatma yapılıp eğitim alma fırsatı sunulacak. ‘Yol Güvenliği Platformu’nun düzenleyeceği etkinlikte, çocuk koltuğunun önemi vurgulanıp trafikteki ihmaller üzerine eğitim verilecek. Etkinlik, Forum İstanbul B1 katında hafta sonu boyunca izlenebilecek.

ATAKÖY A PLUS
Ataköy Plus AVM’deki ‘uzay çadırı keşif küresi’ uzayın bilinmeyen dünyasında yolculuğa çıkarıyor. Alışveriş merkezinde 5 TL karşılığında göreceğiniz ‘uzay çadırı keşif küresi’nde, seans özel bir filmle başlıyor. ‘Earth Wild Ride’ adlı film, 2081’de bir dedenin, Ay’da doğmuş torunlarına dünyayı anlatmasıyla başlıyor. Dedemiz torunlarına dünya hakkında bilgi veriyor, yanardağların oluşumunu, dinazorların yok oluşunu ve yağmurun nasıl yağdığını anlatıyor.
Alışveriş merkezi ayrıca, 30 Ocak’a kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 2011 model Mercedes 180K 1.6 Luxury araç kazanma şansı sunuyor.

CAROUSEL
Yeni yıl coşkusunun kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde Carousel’den alışveriş yapan ziyaretçiler, ‘her yıla bir otomobil kampanyası’yla çifte heyecan yaşıyor. 15 Şubat’a kadar geçerli olan ve 10 bin ziyaretçisinin yaklaşık 30 bin kuponla katıldığı muhteşem kampanyaya siz de katılarak, son model Chery marka 15 otomobilden birini kazanabilirsiniz.

METROPORT

Dalin’den çocuklara bir yarışma daha... Son reklam filmi jingle’ı ‘Bıcı Bıcı Yaparım Dalin’le’ müziğinde çocuklar dans ediyor, anneleri videoya çekiyor.
Yarışmaya www.dalinbicibicidansi.com adresinden katılabileceğiniz gibi, hafta sonu Bahçelievler Metroport AVM’de Dalin standından da başvurabilirsiniz. Kazananları sürpriz hediyelerin beklediği yarışmada, dereceye girenleri halk oylaması belirleyecek. Birinci Nintendo Wii ve Dalin banyo seti, ikinci akülü araba ve Dalin banyo seti ve üçüncü ise sadece Dalin banyo seti kazanacak.