Cadde MiTHAT CAN TAKiPTE

MiTHAT CAN TAKiPTE

21.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Mithat Can Özer, son günlerde eski sevgilisi Nurgül Yeşilçay’ın müdavimi olduğu mekanlardan çıkmıyor

MiTHAT CAN TAKiPTE

* Nurgül Yeşilçay, cumartesi günü hem eski sevgilisi hem de eski eşiyle pişti oldu.
* İki gün önce Bebek’te Yeşilçay’ın olduğu mekana yakın bir yerde saatlerce oturan Sezen Aksu’nun ses mühendisi oğlu Mithat Can Özer, önceki gün de yine Yeşilçay’ın hemen hemen her gün yemek yediği House Cafe’ye gitti. Babasının ikinci eşinden kız kardeşiyle mekana giren Özer, Yeşilçay’ın, oğlu Osman Nejat’la gelişiyle beraber ayağa kalkıp oyuncuyu öptü. Kısa bir sohbetin ardından Özer, yandaki kafeye geçti ve 20 dakika oturduktan sonra Bebek’ten ayrıldı.
* Yeşilçay kafede oturduğu sıradaysa eski eşi Cem Özer’in otomobille geçmesi dikkat çekti. Yeşilçay’ı fark eden Özer’in, geçerken dikkatlice eski eşine bakması gözlerden kaçmadı.
* Bu arada Cem Özer, önceki gün Ortaköy’de trafikte seyir halindeyken aracının arka koltuğunda oturan bir kadınla görüntülendi.
* Oyuncunun geçen ay trafikte birlikte görüntülediği kadın, bazı gazetelerde sevgilisi diye tanımlanmıştı. Bu kez gazetecileri yanına çağıran Özer, arka tarafta buluna kadının camını açtı. Kimliği belirsiz kişi, “Ben Cem Bey’in menajeriyim aman yanlış yazmayın” dedi.

Yazarlar