Cadde HER ŞEYiN EN GÜZELi ANNELERE

HER ŞEYiN EN GÜZELi ANNELERE

06.05.2011 - 19:21 | Son Güncellenme:

Belki büyük değil ama düşünülmüş bir hediye annelerimizi mutlu etmek için her zaman yeterlidir. Mudo City, bu özel gün için her bütçeye uygun binlerce hediye alternatifi hazırladı. Exclusive card’la yapılan alışverişlerde elbise, gömlek ve triko ürünlerinde yüzde 25 indirim avantajıyla annenizi mutlu etmeniz mümkün.

HER ŞEYiN EN GÜZELi ANNELERE

ÖPÜLECEK ELLER
Alessandro Hands Up Anti-ageing el bakım serisi, içeriğinde bulunan zengin özleriyle annenizin ellerine hızlı bir çözüm sunarak, güzel bir yaza hazırlanmalarını sağlıyor. Anneler Günü için özel hazırlanan seri, üç farklı formülüyle ekonomik ve kalıcı bir hediye arayanlar için harika bir alternatif.

HER ŞEYiN EN GÜZELi ANNELERE



ÜNLÜLERİN TERCİHİ Chloè, yeni gözlük koleksiyonuyla modayı yakından takip eden annelere hitap ediyor. Modanın geçmişe dönen yüzünü modellerine yansıtan marka, Jenifer Lopez, Jennifer Garner, Jessica Alba, Michel Williams, Reese Witherspoon gibi birçok ünlü annenin tercihi. Sizinkine de çok yakışacak!

HER ŞEYiN EN GÜZELi ANNELERE


Çok Feminen Camper, Anneler Günü için üç feminen model sunuyor. Doğal ve teknolojik materyallerin birleşmesiyle oluşan sandaletler ve babetler, canlı renkleriyle de dikkat çekiyor. Rahat iç tabanı sayesinde yumuşak adımlar ve kauçuk dış tabanıyla da iyi kavrama sağlayan modellerden biri mutlak anneniz için.

HER ŞEYiN EN GÜZELi ANNELERE



ŞIKLIK YARIŞI Roxy’nin 2011 çorap koleksiyonu renkleri ve desenleriyle göz kamaştırıyor. Anne-kız takım giyinmek isteyenler için de seçenekler sunan Roxy, minimoy.com’da yüzde 50 indirimle satışa sunuluyor.

BiR KUTU GENÇLiK Skincode, annenizi doğanın mucizevi özleriyle tanıştırıyor. Yüzde 100 bitkisel ve güçlü bir antioksidan olan ‘Cellular Perfect Skin Capsules’ yaşlanma etkilerini giderirken hasar görmüş hücreleri yapılandırıp canlandırıyor. Ayrıca Skincode, 30 yaş üzeri tüm cilt tiplerinin kullanabileceği bu kapsülleri alan herkese Anneler Gününe özel 159.00 tl değerindeki Skincode Age Lab serisi kırışıklık giderici serumu da hediye ediyor.

HER ŞEYiN EN GÜZELi ANNELERE



EN GÜZEL HEDİYE STEFANEL’DEN...Stefanel, bu önemli günde anneniz için; 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonunu beğeninize sunuyor. Üstelik çok özel fırsatlar tüm Stefanel mağazalarında alışverişlerinizi avantaja dönüştürüyor. Sezonun vazgeçilmezi trikoların belirli modellerinde uygulanan fiyat avantajları da seçiminizi kolaylaştıracak.
HER ŞEYiN EN GÜZELi ANNELERE

Haberin Devamı

NAZAR DEĞMESiN DiYE
“Canım anneme nazar değmesin” diyen Polaris, 08 Mayıs’a kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese çekilişsiz, kurasız ve sınırsız olarak sertifikalı, pırlantalı, nazar boncuklu bileklik hediye ediyor.

HER ŞEYiN EN GÜZELi ANNELERE