Cadde TRANSFORMERS KAHRAMANLARI SOKAKLARDA

TRANSFORMERS KAHRAMANLARI SOKAKLARDA

04.06.2011 - 21:28 | Son Güncellenme:

Transformers’ın robotları Optimus Prime ve Bumblebee, Decepticon’lara karşı İstanbul’u korumak için geliyor.

TRANSFORMERS KAHRAMANLARI SOKAKLARDA


MUTLAKA KATILINTRANSFORMERS KAHRAMANLARI SOKAKLARDA 3 Temmuz’a kadar İstanbul yollarında gözünüzü dört açın, Optimus Prime veya Bumblebee her an karşınıza çıkabilir, 29 Haziran’da vizyona girecek maceranın ilk üç boyutlu filmi ‘Transformers 3: Ay’ın Karanlık Yüzü’ öncesinde İstanbul’u dolaşacak dev Transformers karakterlerini görmek istiyorsanız, bugün ve yarın Cevahir Alışveriş Merkezi’nde olun. Aktivitelerde Autobot’larla resim çektirebilir ve robot dönüştürme yarışmalarında hediyeler kazanabilirsiniz.
Milliyet yazarı, ‘Çocukların Yalvaç Abi’si Yalvaç Ural seçti.
MUTLAKA OKUYUNBABAMIN KiTABI
Karl ismindeki komünist, tutkulu ve çevirmen babanın hayatı en büyük yeteneği, hem kendine hem de çevresindekilere coşku aşılamaktır. Ağrılarla geçen Karl’ın ömrü son bulduğunda yazdığı ‘hayat kitabı’ kaybolur. Oğlu da babasının kitabını bir kez daha kaleme alırken, bir yandan da kendi hayatını yazar. ‘Babamın Kitabı’, 20’nci yüzyılın siyasi hayal kırıklıkları ve umutlarının yanı sıra, yaşam sevgisi ve kitap aşkıyla yoğrulmuş bir hayatın romanı.
Ayrıntı Yayınları, 12 TL.
Milliyet Sanat dergisi Genel Yayın Yönetmeni Filiz Aygündüz seçti.

Haberin Devamı

MUTLAKA TADINSALKIM OTO YIKAMA BALIKÇI
Hep lüks yerlere gidecek değiliz ya. Bu kez önerim hiç beklemediğiniz bir yerden. Lokantanın girişi belli belirsiz, tabela oto yıkama yazıyor! Ama burası bir balıkçı. Beyoğlu’nun göbeğinde, salaş mı salaş, mezeleri az ve öz, balıklar taze, çardak altı püfür püfür. Fiyatlar da alabildiğine ucuz. Değişik bir deneyim için...
Adres: Sakızağacı taksi durağı karşısı, Tarlabaşı
CADDE Yayın Yönetmeni Ufuk Kaan Altın seçti.