Cadde GECE BOYU CAZ

GECE BOYU CAZ

06.07.2011 - 21:14 | Son Güncellenme:

Caz standartlarını, melodik pop ve rock’la buluşturan, İngiltere’nin en başarılı caz müzisyenlerinden kabul edilen, piyanist ve vokalist Jamie Cullum, İstanbul Caz Festivali kapsamında bu akşam saat 21.00’de Santralistanbul Kıyı Amfi’de sahne alacak.

GECE BOYU CAZ

Grammy ve Altın Küre ödüllü şarkıcı ve söz yazarı Cullum, Bridget Jones’un Günlüğü ve Clint Eastwood’un filmleri için bestelediği parçalarla da tanınıyor. (Biletler 35-60 TL.)
Geceye cazla devam etmek isteyenler için, saat 22.30’da Salon’da bir konser daha var. Türk ve Avrupalı caz ustalarını özel projelerde buluşturan ‘European Jazz Club’ serisinin bu akşamki konukları flüt ve saksafon sanatçısı Serdar Barçın’la ünlü trompetçi, besteci ve aranjör Ibrahim Maalouf olacak. Barçın ve Maalouf’a vokallerde Derya Köroğlu, piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ediz Hafızoğlu eşlik edecek. (Biletler 25-40TL)

360 DERECE MODA

360Entertainment Group, Anadolu Yakası’ndaki mekanını açıyor. DoubleTree by Hilton İstanbul Moda’nın terasında hizmete başlayacak 360İstanbul East’de yine muhteşem bir manzara ve Dünya mutfağından lezzetler misafirlerini bekliyor olacak. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Moda, Kadıköy

GECE BOYU CAZ


HELE BiR GEL...
‘Kavak Yelleri’ dizisinin müzikleriyle tanınan grup Pinhani pazar akşamı Pendik Burnu’ndaki Marinturk Çarşı’da bir konser verecek. Pendik Burnu’nda deniz kenarında yer alan alışveriş merkezindeki ücretsiz konser saat 21.00’de başlayacak.

PARTİLERE DEVAM
Anjelique partileri hız kesmeden devam ediyor. Bunlardan ilki bu gece, nostaljik Türkçe pop müzikten hoşlananlar için yapılıyor. Her salı düzen-lenecek Pop-Up Partileri’nde ise farklı mekanların DJ’leri o geceye özel performansını Anjelique konukları için sergileyecek. 12 Temmuz’daki ilk Pop-Up partisinin konuğu House Cafe’nin DJ’i. 19 Temmuz’daysa mekan Novo’nun DJ’ini konuk edecek.