Cadde İFTAR MEKANLARI

İFTAR MEKANLARI

16.08.2011 - 19:43 | Son Güncellenme:

Ramazan ayında lezzetli ve sağlıklı seçenekler sunan Kırkpınar, İstanbul önemli alışveriş merkezleri ve caddelerindeki lokantalarında geleneksel yemeklerimizi kendine özgü çağdaş yorumuyla harmanlıyor.

İFTAR MEKANLARI

KIRKPINAR LOKANTASI
Ramazan ayı için misafirlerini kısıtlamamak adına, fiks mönü yerine seçim serbestliği tanımayı tercih eden lokanta, hafif ve buharda pişirilmiş yemekleri tercih edenlerin vazgeçilmezi olacak. Mönüsünde, köfte çeşitleri, tava ciğeri, mevsimine göre 50 çeşit sıcak yemek, 20 çeşit zeytinyağlı ve tatlıların yanı sıra Osmanlı mutfağının özgün yemekleri ikram ediyor.

A’JIA
Kanlıca’ daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restoran olarak hizmet veren A’jia, klasikleşen iftar sofralarında, Ramazan ayı boyunca misafirlerini ağırlıyor. Benzersiz Boğaz manzarası eşliğinde açık büfesi ve gruplara özel mönüleriyle A’ija farkı Ramazan’da da yaşanacak. Ramazan’a özel açık büfesinde zengin iftariyelikler, sıcak, soğuk ve tatlı büfesi canlı ney ve kudüm müziği eşliğinde sunuluyor.

Haberin Devamı

ÇiÇEKSEPETi.COM
Özenle hazırlanan Ramazan sofraları ciceksepeti.com gurme ürünleriyle bu sene daha renkli ve lezzetli. ciceksepeti.com’da yer alan kek ve kurabiye buketleriyle Ramazan sofralarına yeni lezzetler katabilirsiniz. Kek ve kurabiye buketleri, ciceksepeti.com’un İstanbul geneline gönderim yaptığı bölgelerde yapılıyor.

KÖFTECi RAMiZ
1928’de Akhisar’da başlayan yolculuğu, bugün Türkiye’nin 23 ilinde 94 şubesiyle sürdüren Köfteci Ramiz, bu yıl Ramazan’a özel olarak yine birbirinden lezzetli fiks mönüler hazırladı. Restoranlarındaki self servis salata barı ve Ramiz Plus’larda yer alan taze meyve suyu barının yanı sıra Ramiz soslu tavuk ve tatlılarıyla da lezzet dünyasına kapı açıyor. Ege’nin taze yeşilliklerini, zeytin çeşitlerini, dünya mutfaklarından bazı örneklerini de müşterilerine sunan Ramiz, yüzde 100 dana etinden hazırlanan özel ızgara köftesiyle ortak damak tadımıza hitap ediyor.