Cadde ESKiNiN ‘FETTAN KIZI’ DURULDU

ESKiNiN ‘FETTAN KIZI’ DURULDU

13.10.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Tiffani Thiessen’i, 90’lı yılların popüler yapımı ‘Beverly Hills, 90210/’ Türkiye’de oynadığı adıyla ‘Evimiz Hollywood’da’ dizisinden tanıyor olmalısınız. ABD’li aktris, D-Smart’ın FX kanalında gösterilen ‘White Collar’ dizisiyle uzun süre sonra yeniden beyazcamda

ESKiNiN ‘FETTAN KIZI’ DURULDU

Ailesine düşkün olduğu için dört yıl boyunca tam zamanlı olarak bir dizide rol almadığını belirten Tiffani Thiessen, çekimlerin yapıldığı New York’la evinin bulunduğu Los Angeles arasında mekik dokuyor.

Oynadığınız karakterden biraz bahsedebilir misiniz?
Peter’ın eşi Elizabeth Burke’ü oynuyorum. Tim De Kay tarafından canlandırılan Peter, beyaz yaka suçlarıyla baş etmeye çalışan bir FBI ajanı. Elizabeth’se gazeteler, Vogue gibi dergiler için büyük partiler veren bir etkinlik planlamacısı.

Çekimler New York’ta yapılıyor ama siz Los Angeles’ta yaşıyorsunuz. Sürekli gidip gelmek zor olmuyor mu?
Zor olmuyor çünkü her gün çalışmıyorum. Bu nedenle çalışıp sonrasında eşimin, çocuğumun, köpeklerimin, arkadaşlarımın ve ailemin olduğu eve dönmek benim için rahat oluyor.

Bu rolü kabul etmenizdeki en önemli etken neydi?
Gerçek bir eş rolünü oynuyordum. Dört yıldır evliyim ve son yıllarda özel hayatıma konsantre olmuştum. Bu nedenle gerçekten işe dönmek istedim. Rolden ziyade projeyi çok sevdim. Senaryo olağanüstüydü. ‘Thomas Crown Affair’ın, ‘Ocean’s 11’la tanışması gibi. Bu tür filmleri izlemeyi çok seviyorum. Bu nedenle bir televizyon dizisinin bu tür filmlerdeki hikâye taslağına sahip olması harika bir şey.

- ‘White Collar’ın bir nevi dönüş olduğunu dile getirdiniz. Zor oldu mu?
Hayır. Son dört yıl içinde çalıştım ama ‘White Collar’daki gibi tam zamanlı değildi. ‘White Collar’dan önce en son rol aldığım dizi ‘What About Brian’dı. Hiç çalışmasaydım çok sıkılırdım. Fakat bu, uzun bir aradan sonra ilk tam geri dönüşüm. Bu, Los Angeles’ın dışına çıktığım ve uzun süre evimden başka yerde kaldığım ilk dizi. 20’li yaşlarımın başında ve bekar değilim.
New York’un tadını gerçekten doyasıya çıkarabilirdim. Ama hayatımda başka bir yerdeyim. Evliyim, eşim 3 bin mil ötede ve olabildiğince birbirimizi görmeye gayret ediyoruz. Bu nedenle ‘White Collar’da rol almak hayatım açısından yeni bir sayfa olacak.



HÂLÂ ESKi DiZiLERiYLE HATIRLANIYOR
- Aradan yıllar geçti ama hâlâ yanınıza gelip ‘Evimiz Hollywood’da’ veya ‘Saved by the Bell’den bahseden var mı?
Her gün ama şikayetçi değilim. İki çok başarılı ve olağanüstü televizyon dizisinde rol aldım. “Ah, hayır! Bu rolden bir türlü kurtulamadım” diyen oyunculardan değilim. Gerek ‘Evimiz Hollywood’da’, gerekse ‘Saved by the Bell’de rol aldığım için çok şanslıyım. Her iki yapımda da çalışırken çok eğlendim. ‘Saved by the Bell’ ekibiyle tura çıktım ve tüm dünyayı gezdim. Evet, hâlâ bu iki diziyle ilgili benimle sohbet edenler oluyor. Biliyor musunuz, ben de hâlâ sürekli herkesle ‘Evimiz Hollywood’da’e ‘Saved by the Bell’ hakkında konuşuyorum.