12.04.2012 - 01:00 | Son Güncelleme: 12.04.2012-1:00 A-A+

BASEMENT LOUNGE

Asmalımescit Balıkçısı, radikal bir kararla isim ve mönü değişikliğine gitti. Yeni oluşumla birlikte adını da değiştiren mekan, her gün saat 11.00-18.00 arası sanat galerisi olarak kapılarını açıyor. Akşamları da restoran konseptine geçiyor.



Mekanın mutfak danışmanı Hüseyin Aygen, yeni bir ‘steak house’ mönüsü hazırladı. Mönü kapsamında, Trakya ve Kuzey Ege’den gelen etler ‘dry age’ sistemiyle 28 gün bekletiliyor. Bu süreçte etin içindeki zararlı dokular, sinir ve kolesterol yapıcı etmenler ortadan kalkıyor. Ardından etin ağızda dağılmasını sağlayan Arjantin tarzı pişirme tekniği uygulanıyor. Yüzde 100 kömür ateşinde pişirilen steak, konukların masasına hoş bir sunumla geliyor. Steak house mönüler kişibaşı
25-95 TL arasında değişiyor.
Adres: Asmalımescit Mah. Sofyalı Sok.
No: 5/A Tünel Tel. 0212 251 3939

Etiketler
Bilgi YarışmasıAyrıntı sözcüğünün anlamdaşı hangisidir?
Aradığınız
Evi Hemen
Bulun!
araDetaylı Ara
©Copyright 2015 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.