Cadde ALIŞVERiŞ MARATONU iÇiN GERi SAYIM BAŞLADI

ALIŞVERiŞ MARATONU iÇiN GERi SAYIM BAŞLADI

04.06.2012 - 20:10 | Son Güncellenme:

The Ritz-Carlton, İstanbul’da Shopping Fest döneminde konaklamak isteyen konukları için özel bir paket sunuyor.

ALIŞVERiŞ MARATONU iÇiN GERi SAYIM BAŞLADI

1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan pakette, kısmi Boğaz man-zarasına sahip deluxe süitlerde konaklama imkanı bulunuyor. Pakete, SPA’da uygulanan ve 30 dakika süren yorgunluğu giderici özel ayak masajıyla açık büfe kahvaltı da dahil ediliyor. Konaklama paketi hafta içi 515 euro, hafta son 415 euro olarak fiyatlandırılmış.

Haberin Devamı

ETİKETLİ ÜRÜNLERDE FIRSAT
Ender Mağazaları, İstanbul Shopping Fest 2012’yi indirim kampanyasıyla kutluyor. Özel etiketli sezon ürünlerinde belli oranlarda indirim uygulayan mağazada ‘Ender Kart’a özel 8, banka kartlarınaysa 6 taksit avantajı var.

FARKLI SEÇENEKLER

Evlilik hazırlığındakiler, sevdiklerine mücevher almak isteyenler için Shopping Fest fırsat olabilir. Janna Diamond, alışveriş festivaline Cevahir AVM’deki mağazasıyla katılıyor. Markanın koleksiyonunda, broştan alyansa seçenek çok.

YÜZDE 30 iNDiRiM

İki tasarımcı kardeşin birlikte oluşturdukları genç bir marka AslıAlev, ofis günleri ve davetler için hazır giyim koleksiyonu sunuyor. Shopping Fest 2012 kapsamında, hazır giyim koleksiyonunda yüzde 30 indirim var.

Haberin Devamı

Alışveriş merkezlerine yakın konumuyla dikkat çeken The Marmara Şişli’de 09-29 Haziran tarihleri arasında minimum 1 gece tek veya çift kişilik standart odada konaklama KDV ve kahvaltı hariç 100 euro.
Otel bu dönemde konaklayacak konularına, Trump Towers İstanbul AVM’de bulunan yerli ve yabancı markalardan indirim sağlıyor.