Cadde ‘GENE GELECEK BEN!’

‘GENE GELECEK BEN!’

07.10.2012 - 19:34 | Son Güncellenme:

Hayvan Hakları Örgütü PETA’nın aktif üyesi, Polonyalı top model/televizyoncu Joanna Krupa, Forum Fashion Week’in yıldızıydı. Türk kadınlarını bakımlı ve güzel bulduğunu söyleyen Krupa, espri yapıp “Türk erkekleri yakışıklı mı?” diye sordu

‘GENE GELECEK BEN’

Podyuma çıkmadan önce basın toplantısı düzenleyen Joanna Krupa, söze “İstanbul’da olduğum için çok heyecanlıyım” diye başladı.
İstanbul’a ilk kez gelen Polonyalı model, tanıştığı herkesin kendisine misafirperverlik göstermesinden etkilendiğini söyleyip “Keşke vaktim olsaydı. Bir dahaki gelişimde daha uzun kalmak istiyorum” dedi.
Hayvan hakları konusuna da değinen Krupa, Türk toplumunun sesini yükseltmesine sevindiğini belirtti.
Türk kadınlarının güzel olduğunu söyleyen model, “Ciltleri çok güzel. Saçları gür. Benim saçlarım daha zayıf, sürekli eklerle takviye etmek zorunda kalıyorum” diyerek yakındı.
Türk sanatçıları tanımadığını söyleyen Krupa, “Bir dahaki gelişimde birkaç kişiyle tanışmak isterim” dedikten sonra espri yaptı: “Peki yakışıklılar mı? Şaka yaptım, yanlış anlamayın, ben nişanlıyım.”
Krupa, “Nişanlınızla nasıl görüşüyorsunuz?” sorusuna da kahkaha atarak “Aracılar birbirlerini arıyorlar” yanıtını verdi.