Cadde TASARIMLA DESTEK OLDULAR

TASARIMLA DESTEK OLDULAR

18.10.2012 - 23:16 | Son Güncellenme:

Çanta markası Kipling,‘Kipling Goes Art’ projesini İngiltere, Fransa ve spanya’nın ardından Türkiye’de Toplum Gönüllüleri Vakfı(TOG)yararına hayata geçirdi.

TASARIMLA DESTEK OLDULAR

Proje kapsamında tasarım, cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler Kipling’in ikonik maymunlarını Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına tasarladı. Elif Boyner, Bade İşçil, Tuvana Büyükçınar, Pınar Altuğ, Ceylan Çapa, Sinem Kobal’ın da aralarında olduğu 13 ismin tasarladığı maymunlar Akmerkez’de bin 800 TL’den satışa çıktı Sergi, projede yer alan isimlerin katılımıyla Akmerkez’de açıldı. 31 Ekim’e kadar açık kalacak serginin ilk gününde Çapa ve İşçil’in tasarladığı maymunlar TOG yararına satılırken, proje çantalarının satışıyla da destek toplandı.

Haberin Devamı

Bir hafta uğraştı Kızı Su ile tasarladığı maymunun başında poz veren Pınar Altuğ, “Maymunun ilk başta sadece kanatları olacaktı. Fakat daha sonra kızımla gözlük, kalp gibi detayları da ekledik” dedi. Bade İşçil’se “Maymunun tasarımıyla tamamen kendim uğraştım. Yaklaşık bir hafta sürdü. En çok da üzerindeki peluşu bulmak için zorlandım. Sonra peluşu maymunun üzerine yapıştırırken tüyler elime yapıştı. Ne sıcak suyla ne de çamaşır suyuyla çıkaramadım” şeklinde konuştu.